eFoil Amsterdam
Nieuwe Meer

Het meest originele (groeps)uitje van dit moment

eFoilen is de watersportsensatie van het moment. Flying Fish eFoils biedt verschillende soorten lessen aan voor zowel privélessen tot groepen van 15 personen. Eenvoudig te leren voor jong & oud. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Boek direct een les via onze boekingsmodule!

Last Minute boeken? Bel +31 6 35 31 00 17 en bekijk de opties!

Wat is eFoilen?

Ervaar het surfen op een eFoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen.

Beleef adembenemende momenten terwijl je over het water glijdt. Voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor recreatie, eFoilen heeft de toekomst van de moderne watersport geherdefinieerd.

Aangedreven door een robuust aandrijfsysteem, geeft de Waydoo Flyer ONE je de ultieme waterbeleving. Je kunt altijd en overal rijden op oceanen, meren en rivieren.

BOEK HIER JE EFOIL LES IN AMSTERDAM NIEUWE MEER

Welkom bij de het Nieuwe Meer in Amsterdam

Contact

nyree@flyingfishfoils.eu

Jollenpad 10, Amsterdam
Vliegen over het water!
efoil les rotterdam

IDEAAL VOOR GROEPSUITJES 

Ben je op zoek naar een nieuw en super origineel uitje voor je team, familie, vrijgezellen of iets anders? Kom eFoilen bij Flying Fish!

We verzorgen uitjes in alle soorten en maten in combinatie met bijvoorbeeld suppen, fiets suppen (ja het bestaat), sloepvaren, bbq’en en ga zo maar door…

Neem contact op en vraag naar de mogelijheden op de locatie van jouw keuze!

Hoe ziet een les eruit?

Voorbereiding

Jullie melden je een kwartier van tevoren op de afgesproken locatie. Wij zorgen voor een wetsuit of shirt die je warm houdt en bescherming. We leggen je in 10 minuten de fijne kneepjes van het eFoilen uit. 

Het water op

Na de uitleg gaan we direct het water op, met de uitleg van onze instructeurs zorgen we ervoor dat je binnen het uur over het water vliegt.

Afloop

Na afloop heb je de mogelijkheid om je om te kleden op locatie. Extra volgers op instagram nodig? Wij filmen wel!

Eindelijk een keer wat anders dan de standaard uitjes. Goede begeleiding en erg makkelijk om te starten. Het lijkt moeilijker dan het is!

Milan Bertens, 2022

efoilen

Flying Fish - Amsterdam Nieuwe Meer

Adres: Jollenpad 10, Amsterdam