Flying Fish logo

Flying Fish Groepsuitje

;

Onze arrangementen voor een groepsuitje

Flying Fish eFoils biedt verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijke dag voor grote groepen tijdens een groepsuitje, bedrijfsuitje, teambuilding activiteit, vrijgezellenfeestje, familiefeest, etc. Je kunt kiezen uit verschillende groepsactiviteiten: leren eFoilen en/of eSuppen, een teambuilding workshop volgen, vergaderen aan het water, sloepvaren en/of de dag afsluiten met een heerlijke borrel en BBQ. Zelf nog andere ideeën? Neem dan contact met ons op en stellen we een aantrekkelijk programma samen voor een groepsuitje. Klik op de onderdelen voor meer informatie.

Efoilen

Fiets Sup

Workshop

BBQ

Bootje varen

Waar kan je eFoilen?

Bij Flying Fish kan je als individu, maar ook als bedrijfsuitje of groepsuitje, terecht bij een van de scholen in Nederland om te  leren efoilen. Elke locatie heeft een verschillend aanbod van activiteiten die naast het efoilen worden aangeboden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (fiets-)suppen, kanoen, varen, BBQ-en, borrelen en nog veel meer. Mocht je nog andere wensen hebben (bijvoorbeeld het efoilen op locatie) dan kan er altijd meegedacht worden.

  Wat is eFoilen?

  Ervaar het surfen op een eFoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen. Dit elektrisch aangedreven surfboard geeft je het magische gevoel van vliegen over het water. Maar wat is het precies? Een eFoil is een elektrisch surfboard die door een innovatieve vin, een zogenaamde foil, uit het water komt. Hierdoor vlieg je als het ware over het water.

  Efoilen is toegankelijk voor iedereen, je hebt geen wind of golven nodig, iedereen kan het leren binnen een uur en het gevoel van vliegen is magisch! Perfect voor een groepsuitje.

  Reviews groepsuitje

  Review Juvat Westendorp

  Waanzinnige ervaring! Dit is echt cool om te doen – een gevoel van vliegen zodra je uit het water kunt komen. Titus geeft precies de juiste instructies, zodat in principe iedereen (ongeacht je niveau) de middag van zijn leven heeft ;). Oprecht een top ervaring!

  Willem Baesjou, Swapfiets

  Super bedankt team Flying Fish! Hebben met elkaar echt een top middag gehad. Wat een gaaf gevoel dat vliegen over het water. Daarna op een heerlijke ruime boot door Amsterdam gevaren en ons daar afgezet!

  Daan Frits, amC

  Good job all around!

  Deloitte

  Deze bedrijven gingen je voor tijdens hun bedrijfsuitje
  bedrijfsuitje
  bedrijfsuitje
  bedrijfsuitje
  ey logo
  bedrijfsuitje
  deloitte logo

  Vraag uw offerte aan!

  Offerteaanvraag

  Wat is Flying Fish eFoils?


  Flying Fish eFoils is de eerste eFoil school in Nederland én het grootste eFoil platform van Europa. Inmiddels zijn wij gegroeid met 6 scholen door heel Nederland. Flying Fish eFoils biedt groepsuitjes, privélessen, bedrijfsuitjes en meer. Veiligheid, plezier en leren staan voorop. Hier vindt je meer over ons.
  Jochem Koning

  Jochem Koning

  General Manager & Verkoop

   | +31 6 39 89 62 04
  Titus Vriend

  Titus Vriend

  Co-Founder eFoil Scholen

   | +31 6 52 61 87 13
  Tanne Tauw

  Tanne Tauw

  New Business Development & Groepsuitjes

   | +31 6 33 71 81 95

  Wil je een eFoil kopen?

  Flying Fish eFoils is de exclusieve Europese distributeur van Waydoo eFoils. Wij hebben het afgelopen jaar meer dan 500 klanten in Europa geholpen met het kopen van een eFoil.

  De eFoils van Waydoo zijn de meest toegankelijke ter wereld. Ze zijn ontworpen om bruikbaar te zijn voor zowel beginners als ervaren eFoilers. Het design van de Waydoo Flyer ONE zorgt ervoor dat je al kan vliegen tegen relatief lage snelheden door middel van een licht board in combinatie met een grote wing.

  efoil kopen
  efoil les

  eFoil les

  Toch liever tijdens een privéles eFoilen in plaats van een groepsuitje? Flying Fish eFoils biedt verschillende soorten lessen aan. Bij Flying Fish eFoils bieden wij de mogelijkheid om een privé eFoil les te volgen, dit kan 1 op 1 of samen met een vriend(in).