Flying Fish logo

Flying Fish Groepsuitje

;

Onze arrangementen voor een groepsuitje

Flying Fish eFoils biedt verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijke dag voor grote groepen tijdens een groepsuitje, bedrijfsuitje, teambuilding activiteit, vrijgezellenfeestje, familiefeest, etc. Je kunt kiezen uit verschillende groepsactiviteiten: leren eFoilen en/of eSuppen, een teambuilding workshop volgen, vergaderen aan het water, sloepvaren en/of de dag afsluiten met een heerlijke borrel en BBQ. Zelf nog andere ideeën? Neem dan contact met ons op en stellen we een aantrekkelijk programma samen voor een groepsuitje. Klik op de onderdelen voor meer informatie.

eFoil les
eFoilen is het meest spectaculaire Bedrijfsuitje ever!
eFoilen leent zich perfect voor een actieve en ontspannen middag op het water met je collega’s. Lekker het water op, iets nieuw leren en genieten van de zon en de buitenlucht. Het leuke is dat er voor iedereen een steile leercurve inzit. Voor de een is dat langere stukken foilen, voor de ander is het leren staan al een heel mooi doel. Plezier gegarandeerd en het is zeker weer eens wat anders dan bowlen of lasergamen.
Ontdek de grachten van Amsterdam met een fiets sup.
Kunnen jullie niet genoeg krijgen van het spelen op het water, of toch op zoek naar een meer ontspannen alternatief? Met de Flying Fish x Red Shark Fiets Sup door de grachten van Amsterdam zie je net wat meer dan met een normale Sup. En word je ook minder moe, zodat je de rest van de avond nog energie hebt om andere dingen te ondernemen.
efoil les
eFoil les
Teambuilding, niet op de hei – maar op onze prachtige locaties aan het water
Bij Flying Fish doen we het net even wat anders dan op de hei. Kom met je (management) team werken aan de doelen voor komende jaren of ga met elkaar in gesprek om te werken aan de team spirit. Met een ‘Nieuwe Meer’ sessie bieden we je de ruimte om met elkaar te werken, dineren en borrelen. En indien er wat fysieke energie kwijt moet, dan kunnen we uiteraard een eFoil clinic verzorgen.
Sluit de dag af met een heerlijke BBQ!
Na een intensieve dag met efoilen, workshops, bootje varen en eSuppen, is het natuurlijk tijd voor een heerlijke BBQ of 3,4,5 gangen diner bij het restaurant Het Bosch aan de Nieuwe Meer.
efoil les
eFoil les
Boottocht door Amsterdam
Niets is leuker dan met je collega’s over de Amsterdamse wateren te varen onder het genot van een hapje en een drankje. In een tour van minimaal 2 uur brengt een skipper van Flying Fish je op de mooiste plekken van Amsterdam en zet je indien gewenst ergens in Amsterdam af zodat jullie verder kunnen naar het volgende avontuur.

Amsterdam Survival Games

Zouden jullie het als team kunnen overleven op een onbewoond eiland? Ga de uitdaging aan en kom er achter hoe behendig, tactisch, sterk en slim jouw team is tijdens de Amsterdam Survival Games!

mensen die een teambuilding spel uitvoeren
man in een bad met ijs

IJsbad 

Daag jezelf uit om de voordelen van ademhalingstechnieken en de kracht van de mind te ontdekken, om blootstelling aan kou te doorstaan en angsten te overwinnen.  Na deze workshop voel je je energiek, gezond en gelukkig! 

Reviews groepsuitje

Review Juvat Westendorp

Waanzinnige ervaring! Dit is echt cool om te doen – een gevoel van vliegen zodra je uit het water kunt komen. Titus geeft precies de juiste instructies, zodat in principe iedereen (ongeacht je niveau) de middag van zijn leven heeft ;). Oprecht een top ervaring!

Willem Baesjou, Swapfiets

Super bedankt team Flying Fish! Hebben met elkaar echt een top middag gehad. Wat een gaaf gevoel dat vliegen over het water. Daarna op een heerlijke ruime boot door Amsterdam gevaren en ons daar afgezet!

Daan Frits, amC

Waanzinnige ervaring! Dit is echt cool om te doen – een gevoel van vliegen zodra je uit het water kunt komen. Titus geeft precies de juiste instructies, zodat in principe iedereen (ongeacht je niveau) de middag van zijn leven heeft :wink:. Zeker een aanrader!

Cato

Deze bedrijven gingen je voor tijdens hun bedrijfsuitje
bedrijfsuitje
bedrijfsuitje
bedrijfsuitje
bedrijfsuitje
bedrijfsuitje

Wat is eFoilen?

Ervaar het surfen op een eFoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen. Dit elektrisch aangedreven surfboard geeft je het magische gevoel van vliegen over het water. Maar wat is het precies? Een eFoil is een elektrisch surfboard die door een innovatieve vin, een zogenaamde foil, uit het water komt. Hierdoor vlieg je als het ware over het water.

Efoilen is toegankelijk voor iedereen, je hebt geen wind of golven nodig, iedereen kan het leren binnen een uur en het gevoel van vliegen is magisch! Perfect voor een groepsuitje.
FAQ

Vraag uw offerte aan!

Offerteaanvraag

Wat is Flying Fish eFoils?


Flying Fish eFoils is de eerste eFoil school in Nederland én het grootste eFoil platform van Europa. Inmiddels zijn wij gegroeid met 6 scholen door heel Nederland. Flying Fish eFoils biedt groepsuitjes, privélessen, bedrijfsuitjes en meer. Veiligheid, plezier en leren staan voorop. Hier vindt je meer over ons.

Wil je een eFoil kopen?

Flying Fish eFoils is de exclusieve Europese distributeur van Waydoo eFoils. Wij hebben het afgelopen jaar meer dan 500 klanten in Europa geholpen met het kopen van een eFoil.

De eFoils van Waydoo zijn de meest toegankelijke ter wereld. Ze zijn ontworpen om bruikbaar te zijn voor zowel beginners als ervaren eFoilers. Het design van de Waydoo Flyer ONE zorgt ervoor dat je al kan vliegen tegen relatief lage snelheden door middel van een licht board in combinatie met een grote wing.

efoil kopen
efoil les

eFoil les

Toch liever tijdens een privéles eFoilen in plaats van een groepsuitje? Flying Fish eFoils biedt verschillende soorten lessen aan. Bij Flying Fish eFoils bieden wij de mogelijkheid om een privé eFoil les te volgen, dit kan 1 op 1 of samen met een vriend(in).