Van 31-10-2023 t/m 31-03-2024 zijn we gesloten. We zijn wel beschikbaar per mail! Tot volgend jaar!

Ben je op zoek naar een origineel vrijgezellenfeestje in Amsterdam? Kom eFoilen bij Flying Fish eFoils! Wij bieden dé nieuwste en populairste watersport activiteit aan als actief vrijgezellenfeestje.

Origineel en actief vrijgezellenfeestje
Een origineel en actief vrijgezellenfeestje in Nederland is leren eFoilen. Een eFoil is een elektrisch aangedreven hydrofoil surfboard waarmee je tot 30 km/u over het water vliegt. Het lijkt dus alsof je vliegt over het water. eFoilen is makkelijker dan het eruit ziet, want binnen een uur staat iedereen. Het is leuk en toegankelijk om te leren. Gegarandeerd plezier voor iedereen!

Unieke activiteit
Efoilen is de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeestje, want het ziet er gaaf uit en is niet vaak gedaan door anderen. Bovendien kan je het eFoilen lekker combineren met borrelen aan het water. Met een biertje in de hand wordt het een topdag met veel lol en waterplezier. 

Wil je dus een leuk outdoor vrijgezellenfeestje organiseren in Amsterdam of ergens anders in Nederland? Organiseer je volledige vrijgezellenfeest bij ons. Naast eFoilen bieden wij de mogelijkheid tot borrelen, bootje varen, eSuppen en eten aan het water. 

Efoilen Nederland
Wij hebben Flying Fish eFoil scholen door heel Nederland. Een vrijgezellenfeestje op locatie is in overleg ook mogelijk. Mail voor vragen en offertes naar: tanne@flyingfishfoils.eu of kijk voor meer informatie over vrijgezellenfeestjes hier. De leukste vrijgezellenfeestjes vind je bij Flying Fish eFoils!

Vrijgezellenfeest in Loosdrecht

Zin om te eFoilen in Loosdrecht? Leer het tijdens jouw vrijgezellenfeest bij Flying Fish eFoils!

Vrijgezellenfeest in Friesland

Zoek je een vrijgezellenfeestje in Friesland? Kom eFoilen bij de Flying Fish eFoil school in Heeg!