Van 31-10-2023 t/m 31-03-2024 zijn we gesloten. We zijn wel beschikbaar per mail! Tot volgend jaar!

Flyingfish logo wit

Huur een Red Shark waterfiets

;

RED SHARK BIKES

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het boeken van de waterfiets activiteit van Red Shark Bikes bij Flying Fish school in Amsterdam Nieuwe Meer! Je kunt een sessie voor jezelf boeken of voordeel krijgen als je met minstens 5 personen komt. Als je verder gaat in het boekproces kun je kiezen welke variant het beste bij je past. Veel waterplezier!

Optie 1

1 waterfiets voor 1 uur.

€ 35,- p.p.

 

 

Optie 2

1 waterfiets voor 3 uur.

€ 62.50,- p.p.

 

 

fiets sup

Hoe werkt een Red Shark Bike?

De Red Shark Bike heeft een opblaasbare SUP–board van hoge kwaliteit en een licht frame. Je kunt dus genieten van een duurzame en onvergetelijke ervaring.  De Red Shark is simpel in gebruik, je zult verbaasd zijn hoe vlot je het onder de knie hebt.

Je kunt de waterfiets in meerdere posities zetten zodat iedereen een comfortabele rit kan hebben. Er zijn vele variaties om een optimale rit te bieden. Zie de afbeelding hiernaast.

Hoe ziet een Red Shark activiteit bij Flying Fish eFoils eruit?

Een activiteit ziet er als volgt uit:

Korte sessie: Je bent 1,5 uur vrij om het water te verkennen met je Red Shark waterfiets.

Lange Sessie: Je hebt 3 uur lang te tijd om het water te verkennen met je Red Shark waterfiets.

red shark bike
Neem contact op

+31613943452

nyree@flyingfishfoils.eu

Jollenpad 10, Amsterdam

Flying Fish

Nieuwe Meer

Onze school is gevestigd in Amsterdam aan het Nieuwe Meer. Door een samenwerking met Restaurant Het Bosch hebben wij een unieke locatie kunnen bemachtigen. Het Nieuwe Meer bevindt zich ten zuidwesten van Amsterdam en het is makkelijk te bereiken met de auto en de fiets. Als je aankomt op onze locatie kun je gebruik maken van de kleedkamers om je klaar te maken voor je sessie. Daarna beginnen we op de pier met de uitleg en geeft de instructeur wat tips. Als de uitleg klaar is kan je in het water. Het grote meer is makkelijk te bereiken. Na de les is het mogelijk om op de pier nog een drankje te drinken en lekker op te drogen in de zon.

fiets sup nieuwe meer
Wat is Flying Fish eFoils?

Flying Fish eFoils is de eerste eFoil school in Nederland én het grootste eFoil platform van Europa. Inmiddels zijn wij gegroeid met 6 scholen door heel Nederland. Flying Fish eFoils biedt groepslessen, privélessen, bedrijfsuitjes en meer. Veiligheid, plezier en leren staan voorop. Hier vindt je meer over ons.
Jochem Koning

Jochem Koning

General Manager & Verkoop

Tanne Tauw

Tanne Tauw

New Business Development & Groepsuitjes

Heb je vragen?

10 + 13 =