eFoil Loosdrecht

Het meest originele (groeps)uitje van dit moment

eFoilen is de watersportsensatie van het moment. Flying Fish eFoils biedt verschillende soorten lessen aan,  van privélessen tot groepen. Eenvoudig te leren voor jong & oud. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Boek je les met korting!

Wat is eFoilen?

Ervaar het surfen op een eFoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen.

Beleef adembenemende momenten terwijl je over het water glijdt. Voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor recreatie, eFoilen heeft de toekomst van de moderne watersport geherdefinieerd.

Aangedreven door een robuust aandrijfsysteem, geeft de Waydoo Flyer ONE je de ultieme waterbeleving. Je kunt altijd en overal rijden op oceanen, meren en rivieren.

BOEK HIER JE EFOIL LES IN LOOSDRECHT

Welkom in Loosdrecht aan de prachtige locatie aan de Loosdrechtse Plassen.

Contact

loosdrecht@flyingfishfoils.nl

Oud-Loosdrechtsedijk 256M, Loosdrecht

efoilen
efoil les rotterdam

IDEAAL VOOR GROEPSUITJES 

Welkom in Loosdrecht.  Wij bieden u een unieke efoil ervaring op het water. Voor het efoilen kan er gelunched worden bij ons of in het dichtsbijzijnde restaurant. Naast het efoilen kunt u bij ons ook een prachtige tour doen op de SUP, verzorgen wij een sloepentocht met een lekkere borrel aan boord en er kan na afloop worden gebarbecued. Al met al hebben wij alle voorzieningen om er een onvergetelijke dag van te maken. 

Mocht je vragen of verzoeken hebben, bel of mail gerust. Bij ons is bijna alles mogelijk.

Hoe ziet een les eruit?

Wat neem je mee?

Neem een handdoek, zwemkleding en droge kleding mee. We beschikken over wetsuits, dus je kunt ze dragen afhankelijk van de weersomstandigheden.

Voorbereiding

Jullie melden je een kwartier van tevoren op de afgesproken locatie. Wij zorgen voor een wetsuit die je warm houdt en bescherming. We leggen je in 10 minuten de fijne kneepjes van het eFoilen uit.

Het water op

Na de uitleg gaan we direct het water op, met de uitleg van onze instructeurs zorgen we ervoor dat je een onvergetelijke ervaring beleeft!

Afloop

Na afloop heb je de mogelijkheid om je om te kleden op locatie. Als je wilt kan je lekker blijven hangen in onze strandstoeltjes en naar de eventuele volgende les kijken. 

Eindelijk een keer wat anders dan de standaard uitjes. Goede begeleiding en erg makkelijk om te starten. Het lijkt moeilijker dan het is!

Milan Bertens, 2022

efoilen

Flying Fish - Loosdrecht aan de Loosdrechtse Plassen

Adres: Oud-Loosdrechtsedijk 256M, Loosdrecht