eFoil Heeg

Het meest originele (groeps)uitje van dit moment

eFoilen is de watersportsensatie van het moment. Flying Fish eFoils biedt verschillende soorten lessen aan voor zowel privélessen als groepen. Eenvoudig te leren voor jong & oud. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Prijzen

Wat is eFoilen?

Ervaar het surfen op een eFoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen.

Beleef adembenemende momenten terwijl je over het water glijdt. Voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor recreatie, eFoilen heeft de toekomst van de moderne watersport geherdefinieerd.

Aangedreven door een robuust aandrijfsysteem, geeft de Waydoo Flyer ONE je de ultieme waterbeleving. Je kunt altijd en overal rijden op oceanen, meren en rivieren.

BOEK HIER JE EFOIL LES IN HEEG

Welkom in Heeg. Het idyllische watersportdorp gelegen aan het bruisende Heegermeer. Met uitstek een van de mooiste locaties om te (leren) eFoilen. Ga je met ons mee? We ontvangen je graag op de gezelligste camping van Heeg; Camping Lân & Mar.

Volg de bordjes op de camping, dan kom je vanzelf bij ons uit. Tot snel voor een eFoil les, of super origineel groepsuitje!

Contact

heeg@flyingfishfoils.nl
De Burd 14, Heeg
efoilen
vergader ruimte

IDEAAL VOOR GROEPSUITJES 

Wil je een zakelijk event organiseren? Je zou de unieke vergaderzaal kunnen huren i.c.m bijvoorbeeld
een lunch- of dinerbuffet. Daarnaast kun je het uitbreiden door bijvoorbeeld naast het eFoilen
boot(jes) te huren en te flyboarden. We kunnen je dag uitstekend vullen en er een onvergetelijke dag
van maken. Uiteraard kunnen we dit ook voor vrijgezellen/buurtfeesten, een familie
aangelegenheden of wat dan ook!

Mocht je vragen of verzoeken hebben, bel of mail gerust. Bij ons is bijna alles mogelijk.

 

Hoe ziet een les eruit?

Voorbereiding

Jullie melden je een kwartier van tevoren op de afgesproken locatie. Wij zorgen voor een wetsuit of shirt die je warm houdt en bescherming. We leggen je in 10 minuten de fijne kneepjes van het eFoilen uit. 

Het water op

Na de uitleg gaan we direct het water op, met de uitleg van onze instructeurs zorgen we ervoor dat je binnen het uur over het water vliegt.

Afloop

Na afloop heb je de mogelijkheid om je om te kleden op locatie. Extra volgers op instagram nodig? Wij filmen wel!

Eindelijk een keer wat anders dan de standaard uitjes. Goede begeleiding en erg makkelijk om te starten. Het lijkt moeilijker dan het is!

Milan Bertens, 2022

efoilen

Flying Fish - Heeg aan het Heegermeer

Adres: De Burd 14, Heeg