Van 31-10-2023 t/m 31-03-2024 zijn we gesloten. We zijn wel beschikbaar per mail! Tot volgend jaar!

Flyingfish logo wit

3-wekelijkse eFoil training

;

3-wekelijkse eFoil training

De allerbeste worden in eFoilen? Wij bieden een 3-wekelijkse eFoil training aan.

Wat? 3-wekelijkse Foil groepstraining.
Wanneer? Vanaf elke eerste maandag van de maand en dan de daaropvolgende 3 maandagen van 19.00u-20.30u.
Waar? Bij onze Flying Fish eFoil school aan de Nieuwe Meer.
Prijs? €150 in totaal.
Aantal plekken? In totaal zijn er 5 boards beschikbaar, voor maximaal 15 personen.

Heb je alle drie de lessen afgerond? Dan behaal jij je eigen eFoil certificaat en kun je door heel Nederland voor maar €60 boards huren en lekker zelf gaan eFoilen.

Geef je snel op via onderstaande knop! Je kunt je elke maand aanmelden voor de eerste maandag van de maand. Bij vragen kan je altijd mailen naar nyree@flyingfishfoils.eu

Hoe ziet een eFoil training eruit?

Efoiling is dé watersport sensatie van het moment. Flying Fish eFoils biedt verschillende soorten eFoil lessen aan. De groepstraining zal er als volgt uit zien:

Les 1 – Kennismaken met het eFoilen.
Het doel van de eerste les is om kennis te maken met het eFoilen en om te leren staan op het board. Je begint liggend op de eFoil om te wennen aan het board. Daarna krijg je uitleg over opstaan en overeind blijven. Bovendien krijg je theorieles, waarin er uitleg wordt gegeven over het materiaal, de technieken en de mogelijke gevaren en hoe die te vermijden.

Les 2 – Leren eFoilen.
Het doel van de tweede les is om te leren uit het water te komen en daadwerkelijk te vliegen boven het water. Je krijgt uitleg over snelheid maken en in de lucht blijven. Bovendien leer je in deze les hoe je goed en scherp kan sturen en draaien.

Les 3 – Finetunen van de eFoil skills.
Het doel van de laatste les is om jouw eFoil skills te verbeteren en te perfectioneren. Bij deze les zul je al goed kunnen eFoilen, maar zul je nog meer tips krijgen om een pro te worden. En natuurlijk genieten van het eFoilen zelf. Aan het einde van deze les heb jij je eFoil certificaat gehaald!

efoil training
FAQ
efoil les

Wat is eFoilen?

eFoilen is surfen zonder dat je golven of wind nodig hebt. Het board bestaat uit een hydrofoil en elektrische motor waardoor het mogelijk is om overal te surfen. Dit elektrisch aangedreven surfboard geeft je het magische gevoel van vliegen over het water. Maar wat is het precies? Een eFoil is een elektrisch surfboard die door een innovatieve vin, een zogenaamde foil, uit het water komt. Hierdoor vlieg je als het ware over het water. Efoilen is toegankelijk voor iedereen, je hebt geen wind of golven nodig en iedereen kan het snel leren! Tijdens de eFoil training wordt jij een pro!

efoil training

Wil je een eFoil kopen?

Flying Fish eFoils is de exclusieve Europese distributeur van Waydoo eFoils. Wij hebben het afgelopen jaar meer dan 500 klanten in Europa geholpen met het kopen van een eFoil. De eFoils van Waydoo zijn de meest toegankelijke ter wereld. Ze zijn ontworpen om bruikbaar te zijn voor zowel beginners als ervaren eFoilers. Het design van de Waydoo Flyer ONE zorgt ervoor dat je al kan vliegen tegen relatief lage snelheden door middel van een licht board in combinatie met een grote wing.  
efoil kopen
vrijgezellenfeest

eFoil les

Toch liever 1 les in plaats van meerdere? Bij Flying Fish eFoils bieden wij de mogelijkheid om een privé eFoil les te volgen, dit kan 1 op 1 of samen met een vriend(in). Wij bieden ook groepslessen en andere ervaringen aan, afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden en mogelijkheden voor maximaal plezier!

Wat is Flying Fish eFoils?

Flying Fish eFoils is de eerste eFoil school in Nederland én het grootste eFoil platform van Europa. Inmiddels zijn wij gegroeid met 6 scholen door heel Nederland. Flying Fish eFoils biedt groepslessen, privélessen, bedrijfsuitjes en meer. Veiligheid, plezier en leren staan voorop. Hier vindt je meer over ons.
Jochem Koning

Jochem Koning

General Manager & Verkoop

Tanne Tauw

Tanne Tauw

New Business Development & Groepsuitjes