Van 31-10-2023 t/m 31-03-2024 zijn we gesloten. We zijn wel beschikbaar per mail! Tot volgend jaar!

Je wilt een eFoil kopen, maar bent op zoek naar de juiste. Wij weten dat de Waydoo eFoil kopen de beste optie is! Waarom zou je kiezen voor Waydoo? Lees dan verder.

Lage prijs
Allereerst is de lage prijs natuurlijk een groot voordeel ten opzichte van de andere merken. Waydoo biedt eFoils aan tegen de laagste prijs in de markt door slimme fabricatie in China en efficiënte designs. De prijs verschilt zelfs zo’n €4000 met de concurrentie! Die kan je dan weer mooi gebruiken voor een handige eFoil tas, extra batterijen of een outboard converter.

Outboard converter
De outboard converter is ook een reden om voor Waydoo te kiezen. Het is namelijk mogelijk om jouw elektrische foil om te bouwen naar een elektrische buitenboordmotor. Je gebruikt hiervoor de mast, de afstandsbediening en de batterij. Extra nodig zijn de klem, het stuur en een extra kabel. Hiermee heb je voor een beetje extra gelijk een elektrisch buitenboordmotortje! Een unieke functie en heel erg handig.

Plug & Play
Een ander groot voordeel van de Waydoo eFoils is dat de boards makkelijk op te zetten zijn zonder gedoe en zonder kabels. Het is dus echt ‘plug & play’, je kan gelijk het water op! Bovendien weegt de hele setup slechts 28 kilo, wat voor een eFoil licht is. eFoilen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Voor ieder wat wils
Bij Waydoo is er voor ieder wat wils: beginner, intermediate en advanced, noem maar op. Verschillende wings en boards maken het mogelijk dat je helemaal naar eigen wens jouw eFoil kan samenstellen.

Europees distributiekanaal in Amsterdam
Als laatste krijg je er een heel Europees distributiekanaal in Amsterdam erbij. Hierdoor heb je toegang tot alle Waydoo eFoil onderdelen en is de perfecte service binnen handbereik. Geen gedoe met miscommunicatie, gewoon hulp in het Nederlands. Je kunt zelfs bij ons van Flying Fish eFoils een demo aanvragen om te kijken of eFoilen wat voor jou is. Is het eFoilen bevallen en koop je een eFoil? Dan krijg jij jouw lesgeld terug.

Kortom, wil je een eFoil kopen? Kies er dan voor om de Waydoo eFoil kopen!