Flying Fish logo

Flying Fish Vrijgezellenuitje

Onze evenementen

Efoilen

Boot Tochtje

E-sup

Het vrijgezellenfeest van je vriend of vriendin komt er snel aan en je hebt hulp en advies nodig bij de organisatie? U bent op de juiste plaats!

Je vriend heeft je aangekondigd om jou te kiezen als getuige van zijn huwelijk, na de euforie van de aankondiging, realiseer je je dat het aan jou is om zo’n belangrijke gebeurtenis te organiseren. belangrijk, het vrijgezellenfeest! Het is aan jou om de beste ideeën te vinden om van dit moment een onvergetelijke dag te maken. Een vrijgezellenfeest is een perfecte gelegenheid om met vrienden samen te komen voor een dag of een weekend vol emotie! Tussen de vrienden die je al vele jaren niet meer gezien hebt, de goede vrienden en de nieuwe om de gelukkige te omringen. Natuurlijk, voordat je van dit moment kunt genieten, moet je het organiseren! Het kan een hele druk voor je zijn, maar geen paniek, we gaan je de stappen geven om dit evenement te organiseren en geven je een idee van een originele en leuke activiteit die je niet snel zult vergeten.

De activiteiten van het vrijgezellenfeest.

Zodra de accommodatie is gepland, de catering, evenals de locatie, is het tijd om de activiteiten aan te pakken!

Bij FlyingFish, bieden we onze diensten aan voor een dag. De dag pack is een optie waarbij we met verschillende van onze “Watertoys” voor jullie klaar worden gezet komen.
Dit is de gelegenheid om de eFoil, de eSUP en de Hydroflyer te ervaren.

Beleef een onvergetelijke dag met FlyingFish en creëer een unieke ervaring!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, onze dagpakketten zijn aan te passen aan uw wensen!

Geniet ervan!

Kies je eFoil school in Nederland

Om je vanaf je eerste sessie de beste eFoil-ervaring te geven, werkt Flying Fish samen met watersportcentra in heel Europa om eFoil-lessen aan te bieden.

In Nederland hebben we op deze locaties een eFoil school:

locaties scholen

Vraag uw offerte aan!

Jochem Koning

Jochem Koning

General Manager

Titus Vriend

Titus Vriend

Manager eFoil School

Martijn van Hoek

Martijn van Hoek

Sales Director

9 + 12 =