Wist jij dat je jouw eFoil van Waydoo kan ombouwen naar een buitenboordmotor? Van Waydoo Flyer One naar buitenboordmotor. Met een paar extra accessoires heb je binnen een mum van tijd een buitenboordmotor klaar liggen. Hoe dan? Lees verder. 

De ‘Outboard Motor Converter’ van Waydoo is een coole en slimme accessoire. Het verandert jouw eFoil in een buitenboordmotor. Hetgeen wat je nodig hebt van de Waydoo Flyer One eFoil is de mast, de batterij en de afstandsbediening. Als je de Outboard Motor Converter koopt, krijg je de klem, het stuur en een extra kabel. Met deze attributen kan er een buitenboordmotor gemaakt worden.  

De eerste stap is om de Outboard Converter vast te maken aan jouw mast. Daarna kan je het stuur eraan vastmaken met een paar schroeven. Als derde stap maak je de hele set-up vast aan je bootje. Hierna is het tijd om de afstandsbediening te monteren aan het stuur. Dit is makkelijk te doen, door middel van een schroefje. Stap vijf is de batterij vastmaken aan je verbindingskabel met de motor. Nu is de buitenboordmotor gereed. Zet de batterij en de afstandsbediening allebei aan op de normale manier en je bent klaar om te gaan varen!

Het handige is dus dat jouw investering in de eFoil dubbel en dwars waard is, aangezien je het voor meerdere doeleinden kan gebruiken. Zo kan je binnen 5 minuten een buitenboordmotor ervan maken! De Waydoo Flyer One is dus een handige twee-in-één.