Flying Fish logo

Flying Fish Utrecht

Flying Fish school Utrecht

 Welkom bij Flying Fish Utrecht! Ik ben Sietske en verzorg graag je efoilles op de prachtige Strijkviertelplas, slechts een kwartiertje fietsen (of bussen) vanaf Utrecht centrum. Aan de noordkant van de plas (derde parkeeringang) vind je onze bus bij de steiger, waar vandaan jij je eerste efoilervaring kunt gaan opdoen.

Efoilen geeft een gevoel van vrijheid, echt een fantastische ervaring!

Of je nou al jaren kitesurft of nog nooit iets op het water hebt gedaan, het is voor iedereen leuk om een lesje te volgen. Als je aankomt zoek je een helm, impact vest en schoentjes uit en bij kouder weer kun je een wetsuit aantrekken. Natuurlijk hebben we een omkleedtent staan, zodat je je rustig en privé kunt omkleden. Heb je een eigen wetsuit? Neem ‘m gerust mee.

Als je omgekleed bent krijg je op de kant uitleg over het materiaal en hoe je het efoilen beste kunt leren. Je begint op je buik te cruisen door t water. Als je dat lekker onder de knie hebt gaan we kijken of het je lukt om te staan op je board. Ook als dit al uitdagend genoeg is, is het superleuk om zo over te water te scheren.  Sta je stabiel en heb je de plank goed onder controle, dan kun je ook proberen om boven het water uit te komen en echt te efoilen, je scheert niet over het water, maar boven het water!

Natuurlijk zorgen we ervoor dat alles zo veilig mogelijk is, vandaar dat de helm en het impact vest verplicht zijn te dragen. Wel verwachten we dat iedereen die les neemt gezond is, goed kan zwemmen, ouder dan 16 is en onder de 100 kilo weegt.

Kom je gezellig met een groepje vrienden? We hebben twee efoilboards, dus boek er dan gerust één of meer SUPs bij, dan kan iedereen lekker op het water bezig zijn. Wil je met een grotere groep komen met meer efoils? Of wil je een bedrijfsuitje organiseren? Stuur dan een mailtje met je wensen en we maken een mooi pakketje op maat.

Vragen? Bel, app of mail gerust

Neem contact op

+31618814827

Strijkviertel, Utrecht

Lessen

1 OP 1

Privé eFoil les

€150,-

2 PERSONEN

efoil Flying fish press

eFoil les met instructor + 2 eFoils

€90,- p.p

3+ PERSONEN

eFoil les + 2 eFoils

€70,- p.p

CADEAUKAART

eFoil les voor een vriend

€150,- p.p

1 OP 1

Privé eFoil les

€150,-

2 PERSONEN

eFoil les met instructor + 2 eFoils

€90,- p.p

3+ PERSONEN

eFoil les + 2 eFoils

€70,- p.p

CADEAUKAART

eFoil les voor een vriend

€150,- p.p

Wat is een eFoil?

Ervaar het surfen op een Efoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen.

 

Beleef adembenemende momenten terwijl u over het water glijdt. Voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor recreatie, eFoiling heeft de toekomst van de moderne watersport geherdefinieerd.

Aangedreven door een robuust aandrijfsysteem, geeft de Waydoo Flyer ONE je de ultieme waterbeleving. U kunt altijd en overal rijden op oceanen, meren en rivieren.

Waydoo Flyer eFoil

Efoilen is de nieuwste hype voor iedereen die er ooit van droomde om boven water te vliegen. Flying Fish is toegewijd aan innovatie in zowel technologie als prestaties. Rijd naar een ongelooflijke ervaring en ontdek het gevoel van vliegen!

eFoil lessen locaties

Om je vanaf je eerste sessie de beste eFoil-ervaring te geven, werkt Flying Fish samen met watersportcentra in heel Europa om eFoil-lessen aan te bieden. In Nederland hebben we verschillende locaties Nieuwe Meer, Ijburg, Groningen enz.

Title Address Description
Nieuwe Meer
Nieuwe Meer, Amsterdam, Nederland

Amsterdam, de Nieuwe Meer

Tjotterspad 26
1081 KD Amsterdam

Boek nu

De Bloemert
De Bloemert, 9475 TG Midlaren, Nederland

Midlaren (Drenthe), de Bloemert

de Bloemert 1
19475TG, Midlaren

Boek nu

Geestmerambacht
Geestmerambacht (beheerkantoor), Klaregroetweg 1, 1723 PW Noord-Scharwoude, NederlandAlkmaar,  Geestmerambacht

De Zes Geerzen (Parkeerplaats)
1831GD Koedijk Alkmaar

Boek nu

Loosdrecht
1231 Loosdrecht, Nederland

Loosdrecht

Oud loosdrechtsedijk 256m

1231 NJ, Loosdrecht

Boek nu

Ijburg
IJburg, 1087 JB Amsterdam, Nederland

Amsterdam, Ijburg

Wim Noordhoekkade 648
1087NJ Amsterdam IJburg

Efoil Amsterdam Ijburg

Boek nu

Heeg
Gouden Boaijum 10, 8621 CV Heeg, NederlandHeeg

Gouden boaijum 10
8621 CV Heeg

Boek nu

Utrecht
3454 PJ Utrecht, Nederland

Utrecht

Strijkviertel

3454 PJ, Utrecht

Boek nu

FAQ