img height=“1” width=“1" src=“https://www.facebook.com/tr?id=1949072585216340&ev=PageView &noscript=1”/
Flying Fish logo

Flying Fish Utrecht

Flying Fish school Utrecht

 Welkom bij Flying Fish Utrecht! Ik ben Sietske en verzorg graag je efoilles op de prachtige Strijkviertelplas, slechts een kwartiertje fietsen (of bussen) vanaf Utrecht centrum. Aan de noordkant van de plas (derde parkeeringang) vind je onze bus bij de steiger, waar vandaan jij je eerste efoilervaring kunt gaan opdoen.

Efoilen geeft een gevoel van vrijheid, echt een fantastische ervaring!

Of je nou al jaren kitesurft of nog nooit iets op het water hebt gedaan, het is voor iedereen leuk om een lesje te volgen. Als je aankomt zoek je een helm, impact vest en schoentjes uit en bij kouder weer kun je een wetsuit aantrekken. Natuurlijk hebben we een omkleedtent staan, zodat je je rustig en privé kunt omkleden. Heb je een eigen wetsuit? Neem ‘m gerust mee.

Als je omgekleed bent krijg je op de kant uitleg over het materiaal en hoe je het efoilen beste kunt leren. Je begint op je buik te cruisen door t water. Als je dat lekker onder de knie hebt gaan we kijken of het je lukt om te staan op je board. Ook als dit al uitdagend genoeg is, is het superleuk om zo over te water te scheren.  Sta je stabiel en heb je de plank goed onder controle, dan kun je ook proberen om boven het water uit te komen en echt te efoilen, je scheert niet over het water, maar boven het water!

Natuurlijk zorgen we ervoor dat alles zo veilig mogelijk is, vandaar dat de helm en het impact vest verplicht zijn te dragen. Wel verwachten we dat iedereen die les neemt gezond is, goed kan zwemmen, ouder dan 16 is en onder de 100 kilo weegt.

Kom je gezellig met een groepje vrienden? We hebben twee efoilboards, dus boek er dan gerust één of meer SUPs bij, dan kan iedereen lekker op het water bezig zijn. Wil je met een grotere groep komen met meer efoils? Of wil je een bedrijfsuitje organiseren? Stuur dan een mailtje met je wensen en we maken een mooi pakketje op maat.

Vragen? Bel, app of mail gerust

Neem contact op

+31618814827

Strijkviertel, Utrecht

efoil les utrecht
efoil les utrecht

Lessen

1 OP 1

prive les efoilen

Privé eFoil les (1 uur)

€150,-

2 PERSONEN

efoil Flying fish press

eFoil les 2 pers + 1 board

€75,- p.p
Extra board huren? Standaard €100,- indien beschikbaar.

 

3+ PERSONEN

efoil les

eFoil les 3 pers + 1 board

€50,- p.p
Extra board huren? Standaard €100,- indien beschikbaar.

 

GROEPEN: 6+ PERS.

Bedrijfsuitje efoilen

eFoil les met een groep

Prijs op aanvraag

 

Wat is een eFoil?

Ervaar het surfen op een Efoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen.

 

Beleef adembenemende momenten terwijl u over het water glijdt. Voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor recreatie, eFoiling heeft de toekomst van de moderne watersport geherdefinieerd.

Aangedreven door een robuust aandrijfsysteem, geeft de Waydoo Flyer ONE je de ultieme waterbeleving. U kunt altijd en overal rijden op oceanen, meren en rivieren.

Waydoo Flyer eFoil

Efoilen is de nieuwste hype voor iedereen die er ooit van droomde om boven water te vliegen. Flying Fish is toegewijd aan innovatie in zowel technologie als prestaties. Rijd naar een ongelooflijke ervaring en ontdek het gevoel van vliegen!