Flying Fish logo

Flying Fish Teamuitjes

Onze evenementen

Efoilen

E-sup

Teambuilding

Boat Tour

Waar kan je eFoilen?

Bij Flying Fish kan je als individu, maar ook als bedrijfsuitje of groepsuitje, terecht bij een van de scholen in Nederland om te  leren efoilen. Elke locatie heeft een verschillend aanbod van activiteiten die naast het efoilen worden aangeboden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (fiets-)suppen, kanoen, varen, BBQ-en, borrelen en nog veel meer. Mocht je nog andere wensen hebben (bijvoorbeeld het efoilen op locatie) dan kan er altijd meegedacht worden.

  Wij hebben als team een geweldige middag beleefd. Eerst hebben we een teambuilding sessie gehad in de vergader ruimte, Daarna zijn we met z’n alle gaan Efoilen in de Nieuwe meer. Heb echt het gevoel gekregen om met corona weer het team gevoel terug te krijgen, zeker een aanrader! 

  Laurens de Blij, CBRE

  Waanzinnige ervaring! Dit is echt cool om te doen – een gevoel van vliegen zodra je uit het water kunt komen. Titus geeft precies de juiste instructies, zodat in principe iedereen (ongeacht je niveau) de middag van zijn leven heeft ;). Oprecht een top ervaring om dit met elkaar te mogen doen!

   

  Willem Baesjou, Swapfiets

  Super bedankt team Flying Fish! Hebben met elkaar echt een top middag gehad. Wat een gaaf gevoel dat vliegen over het water. Daarna op een heerlijke ruime boot door Amsterdam gevaren en ons daar afgezet! 

   

  Daan Frits, amC

  Deze bedrijven gingen je voor

  Vraag uw offerte aan!

  Jochem Koning

  Jochem Koning

  General Manager

  Titus Vriend

  Titus Vriend

  Co-founder eFoil Schools

  Martijn van Hoek

  Martijn van Hoek

  Sales Director

  7 + 5 =