eFoil Tilburg

Het meest originele (groeps)uitje van dit moment

eFoilen is de watersportsensatie van het moment. Flying Fish eFoils biedt verschillende soorten lessen aan voor 1 tot en met 15 personen. Eenvoudig te leren voor jong & oud. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Prijzen

Wat is eFoilen?

Ervaar het surfen op een eFoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen.

Beleef adembenemende momenten terwijl je over het water glijdt. Voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor recreatie, eFoilen heeft de toekomst van de moderne watersport geherdefinieerd.

Aangedreven door een robuust aandrijfsysteem, geeft de Waydoo Flyer ONE je de ultieme waterbeleving. Je kunt altijd en overal rijden op oceanen, meren en rivieren.

BOEK HIER JE EFOIL LES IN TILBURG

Welkom op deze prachtige locatie in Loon op Zand, Tilburg.

Contact

tilburg@flyingfishfoils.nl

Baan achter de Plakken 1, Loon op Zand

efoilen
efoil les rotterdam

IDEAAL VOOR GROEPSUITJES 

We organiseren hele leuke (groeps) uitjes voor bedrijven, vrijgezellen feesten en alle soorten andere uitjes en events.

In overleg maken we een event op maat. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Hoe ziet een les eruit?

Wat neem je mee?

Neem een handdoek, zwemkleding en droge kleding mee. We beschikken over wetsuits, dus je kunt ze dragen afhankelijk van de weersomstandigheden.

Voorbereiding

Jullie melden je een kwartier van tevoren op de afgesproken locatie. Wij zorgen voor een wetsuit die je warm houdt en bescherming. We leggen je in 10 minuten de fijne kneepjes van het eFoilen uit.

Het water op

Na de uitleg gaan we direct het water op, met de uitleg van onze instructeurs zorgen we ervoor dat je een onvergetelijke ervaring beleeft!

Afloop

Na afloop heb je de mogelijkheid om je om te kleden op locatie. Als je wilt kan je lekker blijven hangen in onze strandstoeltjes en naar de eventuele volgende les kijken. 

Eindelijk een keer wat anders dan de standaard uitjes. Goede begeleiding en erg makkelijk om te starten. Het lijkt moeilijker dan het is!

Milan Bertens, 2022

efoilen

Flying Fish - Tilburg aan het Blauwe Meer

Adres: Baan achter de Plakken 1, Loon op Zand