eFoil Rotterdam

Het meest originele (groeps)uitje van dit moment

Flying Fish Rotterdam is tijdelijk gesloten. We heten je van harte welkom op een van onze andere locaties.

Prijzen

Wat is eFoilen?

Ervaar het surfen op een eFoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen.

Beleef adembenemende momenten terwijl je over het water glijdt. Voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor recreatie, eFoilen heeft de toekomst van de moderne watersport geherdefinieerd.

Aangedreven door een robuust aandrijfsysteem, geeft de Waydoo Flyer ONE je de ultieme waterbeleving. Je kunt altijd en overal rijden op oceanen, meren en rivieren.

Flying Fish Rotterdam is tijdelijk gesloten.

We heten je van harte welkom op een van onze andere locaties.

Contact

info@flyingfishfoils.eu

Kralingse Plas, Rotterdam

efoilen
efoil les rotterdam

IDEAAL VOOR GROEPSUITJES 

We bieden in samenwerking met het naast ons gelegen restaurant de Tuin groepsuitjes aan voor bedrijven, vrijgezellen, familie of andere groepen. EFoilen kan in combinatie met o.a. suppen, varen en spellen of activiteiten aan het water. 

Huur een privéruimte voor je bedrijf voor een vergadering of borrel en organiseer een origineel en superleuk event met eFoilen!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoe ziet een les eruit?

Voorbereiding

Jullie melden je een kwartier van tevoren op de afgesproken locatie. Wij zorgen voor een wetsuit of shirt die je warm houdt en bescherming. We leggen je in 10 minuten de fijne kneepjes van het eFoilen uit. 

Het water op

Na de uitleg gaan we direct het water op, met de uitleg van onze instructeurs zorgen we ervoor dat je binnen het uur over het water vliegt.

Afloop

Na afloop heb je de mogelijkheid om je om te kleden op locatie. Extra volgers op instagram nodig? Wij filmen wel!

Eindelijk een keer wat anders dan de standaard uitjes. Goede begeleiding en erg makkelijk om te starten. Het lijkt moeilijker dan het is!

Milan Bertens, 2022

efoil training

Flying Fish - Rotterdam aan de Kralingse Plas

Adres: Plaszoom 364, Rotterdam