eFoil Nijmegen

Het meest originele (groeps)uitje van dit moment

eFoilen is de watersportsensatie van het moment. Flying Fish eFoils biedt verschillende soorten lessen aan, van privélessen tot groepen  . Eenvoudig te leren voor jong & oud. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Prijzen

Wat is eFoilen?

Ervaar het surfen op een eFoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen.

Beleef adembenemende momenten terwijl je over het water glijdt. Voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor recreatie, eFoilen heeft de toekomst van de moderne watersport geherdefinieerd.

Aangedreven door een robuust aandrijfsysteem, geeft de Waydoo Flyer ONE je de ultieme waterbeleving. Je kunt altijd en overal rijden op oceanen, meren en rivieren.

FAQ

BOEK HIER JE EFOIL LES IN NIJMEGEN

De Flying Fish school in Nijmegen is gelegen in het prachtige natuurgebied van de Mookerplas en de Mookerheide. Kom naar Marina Mookerplas voor een unieke ervaring op en in het water, dit kan al vanaf 1 april en loopt het hele zomerseizoen door tot 1 november. We hebben wetsuits ter beschikking dus ook in het voor- en naseizoen geweldig om te eFoilen!

Contact

+31 6 18 90 02 62

Witteweg 23, Middelaar

efoilen
efoil les rotterdam

IDEAAL VOOR GROEPSUITJES 

De Flying Fish school in Nijmegen is gelegen in het prachtige natuurgebied van de Mookerplas en de Mookerheide. Kom naar Marina Mookerplas voor een unieke ervaring op en in het water. Wij hebben wetsuits ter beschikking dus ook in het voor- en naseizoen geweldig om te eFoilen!

Kom je met vrienden, familie, collega’s of wil je privéles? We hebben drie boards ter beschikking, met mogelijkheid om op te schalen voor grotere groepen. 

Je kunt je bij ons gemakkelijk een hele dag, ochtend of middag vermaken met diverse activiteiten zowel in, op of rond het water. Wil je een combi maken voor een leuk teamuitje, vriendenactiviteit, of een heerlijke dagje uit  dan hebben we ook SUPSE-choppersLuxe sloepen en Kajaks te huur om samen te combineren. Voor een uitje op maat, eventueel ter plekke aangevuld met lunch, diner of koffie met gebak met uitzicht op de Mookerplas, stuur dan een mailtje met je wensen en we maken er een geweldig programma van!

Hoe ziet een les eruit?

Voorbereiding

Jullie melden je een kwartier van tevoren op de afgesproken locatie. Wij zorgen voor een wetsuit of shirt die je warm houdt en bescherming. We leggen je in 10 minuten de fijne kneepjes van het eFoilen uit. 

Het water op

Na de uitleg gaan we direct het water op, met de uitleg van onze instructeurs zorgen we ervoor dat je binnen het uur over het water vliegt.

Afloop

Na afloop heb je de mogelijkheid om je om te kleden op locatie. Extra volgers op instagram nodig? Wij filmen wel!

Eindelijk een keer wat anders dan de standaard uitjes. Goede begeleiding en erg makkelijk om te starten. Het lijkt moeilijker dan het is!

Milan Bertens, 2022

efoilen

Flying Fish - Nijmegen aan de Mookerplas

Adres: Witteweg 23, Middelaar