Van 31-10-2023 t/m 31-03-2024 zijn we gesloten. We zijn wel beschikbaar per mail! Tot volgend jaar!

Flyingfish logo wit

Flying Fish eFoils Partner

Partner

Waydoo is een bedrijf dat investeert in en intelligente hardware produceert voor watersporters.   Waydoo’s R&D team heeft een sterke en volwassen technologische capaciteit opgebouwd, wat de kwaliteit en bruikbaarheid van haar watersportproducten garandeert. 

SipaBoards zijn ontworpen om een all-round verbeterde SUP ervaring te bieden. Met een ingebouwde Paddle Assist module, zult u sneller peddelen, verder suppen en veiliger heen en terug komen. Verover nieuwe kusten, versla de getijden, peddel tegen de wind in of stroomopwaarts en verken meer.

Waterskiën, suppen, tuben, zwemmen of op de rug van de jetski. Boattrip zorgt voor een onvergetelijke dag! Een schipper brengt u vanuit de haven in Monnickendam het water op! Of u gaat geheel verzorgd het water op, inclusief hapjes en drankjes. Op 20 minuten van Amsterdam ligt het schip Big Game dat u meeneemt naar een onvergetelijke dag.

Wil je een eFoil kopen?

Flying Fish eFoils is de exclusieve Europese distributeur van Waydoo eFoils. Wij hebben het afgelopen jaar meer dan 500 klanten in Europa geholpen met het kopen van een eFoil.

De eFoils van Waydoo zijn de meest toegankelijke ter wereld. Ze zijn ontworpen om bruikbaar te zijn voor zowel beginners als ervaren eFoilers. Het design van de Waydoo Flyer ONE zorgt ervoor dat je al kan vliegen tegen relatief lage snelheden door middel van een licht board in combinatie met een grote wing.

 

efoil kopen
vrijgezellenfeest

eFoil les

eFoiling is de watersportsensatie van het moment. Flying Fish eFoils biedt verschillende soorten lessen aan. Bij Flying Fish eFoils bieden wij de mogelijkheid om een privé eFoil les te volgen, dit kan 1 op 1 of samen met een vriend(in). Wij bieden ook groepslessen en andere ervaringen aan, afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden en mogelijkheden voor maximaal plezier!