Over Flying Fish

Flying Fish is het grootste eFoil platform van Europa. Wij hebben 6 eFoil scholen verspreid over heel Nederland. En nog eens 30 partnerscholen verspreid over heel Europa. Je kan bij ons terecht voor zowel de aankoop van een eFoil alswel het boeken van een eFoil les. Veiligheid en beleving staan hierbij voorop. Je kan terecht bij één van onze prachtige locaties in o.a. Amsterdam, Loosdrecht, Utrecht en Heeg. Daarnaast kan je voor bedrijfsevementen, teamuitjes en vrijgezellen ook bij ons terecht voor eSUPPEN, boottochtjes door de grachten van Amsterdam en vergaderingen.

Waarom Flying Fish?

Flying Fish beschikt over een netwerk van leveranciers en een groot distributienetwerk in Europa, waardoor we eFoil boards van de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden tegen de beste prijzen op de markt. Bovendien levert het een naadloze aftersales-service die u van een prestatiegerichte organisatie mag verwachten.

Beste prijzen in de markt

Hoge kwaliteit boards

Naadloze after service

Ons Team

Jochem Koning

Jochem Koning

General Manager

10 jaar een fanatieke surfer! Met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen wekelijks op de Noordzee gedobberd en om de twee jaar naar Portugal en spanje. Meteen verkocht toen hij een eFoil zag en besloot snel te beginnen met het importeren en verkopen van eFoils in Nederland om zijn passie te delen. Ondernemen zit in mijn genen en het is een droom om samen met mijn twee vrienden een nieuw bedrijf op te zetten en daarmee een nieuwe sport in Nederland.
Martijn van Hoek

Martijn van Hoek

Sales Director

“Je toekomst ligt op het water!” Zei zijn gymleraar toen hij op zijn 15e mee ging op het zeilkamp in Friesland. Later volgde hij een stage in Australië bij een windsurf shaper en begon hij ook met kiten. Hij liep stage in Chili en een uitwisseling in Spanje en combineerde altijd het verplichte met het aangename: surfen! Martijn is een serial entrepreneur, spreekt zijn talen en is een van de beste foil surfers van Nederland. Een perfecte aanvulling voor het team!
Titus Vriend

Titus Vriend

Manager eFoil School

Tijdens zijn reizen in het buitenland ontdekte Titus de beauty van het surfen. Thuis in Amsterdam ontdekte hij dat surfen niet alleen betekende dat je je aan een vak moest wijden, maar ook een manier was om belangrijke levenslessen te leren en door te geven. Al snel wist Titus wat hij wilde: een baan die surfen, op avontuur gaan en contact met mensen combineert. Hoewel het avontuur van het opzetten van een eFoiling-school niet gepland was, was het ook een welkome verrassing. Als manager en hoofdinstructeur van de Flying Fish eFoil School, kijkt Titus er naar uit om jou het water in te krijgen en te beginnen met foilen!

Carrièremogelijkheden

Heb je vragen? Verstuur een email naar: [email protected]

FAQ

Contact

10 + 4 =

eFoil les locaties

Om je vanaf je eerste sessie de beste eFoil-ervaring te geven, werkt Flying Fish samen met watersportcentra in heel Europa om eFoil-lessen aan te bieden. In Nederland hebben we verschillende locaties Nieuwe Meer, Ijburg, Groningen enz.

Title Address Description
Nieuwe Meer
Nieuwe Meer, Amsterdam, Nederland

Amsterdam, de Nieuwe Meer

Tjotterspad 26
1081 KD Amsterdam

Boek nu

De Bloemert
De Bloemert, 9475 TG Midlaren, Nederland

Midlaren (Drenthe), de Bloemert

de Bloemert 1
19475TG, Midlaren

Boek nu

Geestmerambacht
Geestmerambacht (beheerkantoor), Klaregroetweg 1, 1723 PW Noord-Scharwoude, NederlandAlkmaar,  Geestmerambacht

De Zes Geerzen (Parkeerplaats)
1831GD Koedijk Alkmaar

Boek nu

Loosdrecht
1231 Loosdrecht, Nederland

Loosdrecht

Oud loosdrechtsedijk 256m

1231 NJ, Loosdrecht

Boek nu

Ijburg
IJburg, 1087 JB Amsterdam, Nederland

Amsterdam, Ijburg

Wim Noordhoekkade 648
1087NJ Amsterdam IJburg

Boek nu

Heeg
Gouden Boaijum 10, 8621 CV Heeg, NederlandHeeg

Gouden boaijum 10
8621 CV Heeg

Boek nu

Utrecht
3454 PJ Utrecht, Nederland

Utrecht

Strijkviertel

3454 PJ, Utrecht

Boek nu