Over Flying Fish

Flying Fish is het grootste eFoil platform van Europa. Wij hebben 6 eFoil scholen verspreid over heel Nederland. En nog eens 50 dealers verspreid over heel Europa. Je kan bij ons terecht voor zowel de aankoop van een eFoil alswel het boeken van een eFoil les. Veiligheid en beleving staan hierbij voorop. Je kan terecht bij één van onze prachtige locaties in o.a. Amsterdam, Loosdrecht, Utrecht en Heeg. Daarnaast kan je voor bedrijfsevementen, teamuitjes en vrijgezellen ook bij ons terecht voor eSUPPEN, boottochtjes door de grachten van Amsterdam en vergaderingen.

Waarom Flying Fish?

Flying Fish beschikt over een netwerk van leveranciers en een groot distributienetwerk in Europa, waardoor we eFoil boards van de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden tegen de beste prijzen op de markt. Bovendien levert het een naadloze aftersales-service die u van een prestatiegerichte organisatie mag verwachten.

Beste prijzen in de markt

Hoge kwaliteit boards

Naadloze after service

Ons Team

Jochem Koning

Jochem Koning

General Manager & Verkoop

10 jaar een fanatieke surfer! Met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen wekelijks op de Noordzee gedobberd en om de twee jaar naar Portugal en Spanje. Meteen verkocht toen hij een eFoil zag en besloot snel te beginnen met het importeren en verkopen van eFoils in Nederland om zijn passie te delen. Ondernemen zit in mijn genen en het is een droom om samen met mijn twee vrienden een nieuw bedrijf op te zetten en daarmee een nieuwe sport in Nederland.

+31 6 39 89 62 04 | jochem@flyingfishfoils.nl

Tanne Tauw

Tanne Tauw

New Business Development & Groepsuitjes

De afgelopen 10 jaar heeft Tanne corporates met veel plezier ondersteund en geadviseerd in de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Het afgelopen jaar begon het echter bij hem te kriebelen om zelf te gaan ondernemen. Hierbij had hij de wens om iets op te zetten waarin hij meer buiten kon zijn, afwisselend werk kreeg en mensen direct blij kon maken met een product of dienst. Gelukkig hoefde hij niet ver te zoeken en sloot zich aan bij Flying Fish. Tanne houdt zich bezig met de uitbreiding van het Flying Fish netwerk in de vorm van B2B partnerships en franchisenemers. Buiten werk om is Tanne graag op pad met zijn camper met zijn vriendin of vrienden, houdt hij van buitensport waaronder fietsen en, uiteraard, surfen en houdt hij er een bourgondische levensstijl op na.

+31 6 33 71 81 95 | tanne@flyingfishfoils.nl

Heb je vragen? Verstuur een email naar: info@flyingfishfoils.eu

FAQ

Contact

1 + 11 =