Op zoek naar een origineel en actief bedrijfsuitje in Amsterdam? Dan ben je bij Flying Fish eFoils op de juiste plek! Wij bieden dé nieuwste en populairste watersport activiteit aan als actief teamuitje, namelijk eFoilen!

Origineel en actief uitje
Een origineel en actief bedrijfsuitje in Amsterdam is leren eFoilen. Een eFoil is een elektrisch aangedreven hydrofoil surfboard waarmee je tot 30 km/u over het water vliegt. Vliegen over het water? Ja, het kan! En ook zeker jouw hele team. eFoilen is makkelijker dan het eruit ziet. Binnen een uur staat iedereen. eFoilen is toegankelijk en leuk om te leren. Daarnaast kan je ook leren eSuppen en hebben we innovatieve waterfietsen voor nog meer waterplezier. Gegarandeerd plezier voor iedereen!

Unieke activiteit
Leuke teamuitje ideeën vinden is altijd lastig. Je wilt als organisator een uniek uitje regelen, een teamuitje waar jouw hele team blij van wordt en een bedrijfsuitje waar iedereen nog jaren over na zal praten. Efoilen is hiervoor de perfecte activiteit, want het ziet er gaaf uit en is niet vaak gedaan door anderen.

Wil je dus een leuk outdoor personeelsuitje organiseren in Amsterdam? Organiseer je volledige bedrijfsuitje bij ons. Naast eFoilen bieden wij de mogelijkheid tot borrels, vergaderingen, workshops, bootje varen, team building activiteiten en corporate events aan het water. Door ons de hele dag voor jouw team te laten organiseren, is jouw lijst met bedrijfsfeest activiteiten compleet!

Efoilen Amsterdam
Het handige is dat je bij ons dichtbij kunt eFoilen bij de Nieuwe Meer. Wij hebben daar onze Flying Fish eFoil school met alle voorzieningen voorzien. Het is makkelijk te bereiken met het ov, de auto of zelfs fietsend vanaf de Zuidas. Een bedrijfsuitje op locatie is in overleg ook mogelijk. Mail voor vragen en offertes naar: tanne@flyingfishfoils.eu of kijk voor meer informatie over bedrijfsuitjes hierDe leukste bedrijfsuitjes vind je bij Flying Fish eFoils!

 

Op zoek naar vrijgezellenfeestje?

Wil je leren eFoilen tijdens een vrijgezellenfeestje? Dan ben je bij Flying Fish eFoils aan het juist adres. eFoilen is de perfect activiteit voor een actieve en leuke dag op het water. 

Zelf leren eFoilen?

Enthousiast geworden over eFoilen? Neem dan privéles of kom in een klein groepje eFoilen! Benieuwd hoe een eFoil les eruit ziet? Klik op de knop voor meer informatie.