Flying Fish logo

Efoil les in Amsterdam

Flying Fish Nieuwe meer

Onze eFoil school is gevestigd in Amsterdam aan het Nieuwe meer. Door een samenwerking met Zeilschool de Nieuwe meer hebben wij een unieke locatie kunnen bemachtigen. Het Nieuwe meer bevindt zich ten zuidwesten van Amsterdam en het is makkelijk te bereiken met de auto en de fiets. Als je aankomt op onze locatie kun je gebruik maken van de kleedkamers om je klaar te maken voor je eFoil les. Daarna beginnen we op de pier met de uitleg en geeft de instructeur wat tips. Als de uitleg klaar is kan je in het water je eerste meters gaan maken. Het grote meer is makkelijk te bereiken waar genoeg ruimte is om lekker te oefenen op een eFoil. Na de les is het mogelijk om op de pier nog een drankje te drinken en lekker op te drogen in de zon.

Neem contact op

+31652618713

Tjotterspad 26, Amsterdam

Wie zijn wij?

Tijdens zijn reizen in het buitenland ontdekte Titus de beaty van het surfen. Thuis in Amsterdam ontdekte hij dat surfen niet alleen betekende dat je je aan een vak moest wijden, maar ook een manier was om belangrijke levenslessen te leren en door te geven. Al snel wist Titus wat hij wilde: een baan die surfen, op avontuur gaan en contact met mensen combineert. Hoewel het avontuur van het opzetten van een eFoiling-school niet gepland was, was het ook een welkome verrassing. Als manager en hoofdinstructeur van de Flying Fish eFoil School, kijkt Titus er naar uit om jou het water in te krijgen en te beginnen met foilen!

Lessen

1 OP 1

Privé eFoil les

€150,-

2 PERSONEN

efoil Flying fish press

eFoil les met instructor + 2 eFoils

€90,- p.p

3+ PERSONEN

eFoil les + 2 eFoils

€70,- p.p

CADEAUKAART

eFoil les voor een vriend

€150,- p.p

1 OP 1

Privé eFoil les

€150,-

2 PERSONEN

eFoil les met instructor + 2 eFoils

€90,- p.p

3+ PERSONEN

eFoil les + 2 eFoils

€70,- p.p

CADEAUKAART

eFoil les voor een vriend

€150,- p.p

Wat is een eFoil?

Ervaar het surfen op een Efoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen.

 

Beleef adembenemende momenten terwijl u over het water glijdt. Voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor recreatie, eFoiling heeft de toekomst van de moderne watersport geherdefinieerd.

Aangedreven door een robuust aandrijfsysteem, geeft de Waydoo Flyer ONE je de ultieme waterbeleving. U kunt altijd en overal rijden op oceanen, meren en rivieren.

Waydoo Flyer eFoil

Efoilen is de nieuwste hype voor iedereen die er ooit van droomde om boven water te vliegen. Flying Fish is toegewijd aan innovatie in zowel technologie als prestaties. Rijd naar een ongelooflijke ervaring en ontdek het gevoel van vliegen!

eFoil lessen locaties

Om je vanaf je eerste sessie de beste eFoil-ervaring te geven, werkt Flying Fish samen met watersportcentra in heel Europa om eFoil-lessen aan te bieden. In Nederland hebben we verschillende locaties Nieuwe Meer, Ijburg, Groningen enz.

Title Address Description
Nieuwe Meer
Nieuwe Meer, Amsterdam, Nederland

Amsterdam, de Nieuwe Meer

Tjotterspad 26
1081 KD Amsterdam

Boek nu

De Bloemert
De Bloemert, 9475 TG Midlaren, Nederland

Midlaren (Drenthe), de Bloemert

de Bloemert 1
19475TG, Midlaren

Boek nu

Geestmerambacht
Geestmerambacht (beheerkantoor), Klaregroetweg 1, 1723 PW Noord-Scharwoude, NederlandAlkmaar,  Geestmerambacht

De Zes Geerzen (Parkeerplaats)
1831GD Koedijk Alkmaar

Boek nu

Loosdrecht
1231 Loosdrecht, Nederland

Loosdrecht

Oud loosdrechtsedijk 256m

1231 NJ, Loosdrecht

Boek nu

Ijburg
IJburg, 1087 JB Amsterdam, Nederland

Amsterdam, Ijburg

Wim Noordhoekkade 648
1087NJ Amsterdam IJburg

Efoil Amsterdam Ijburg

Boek nu

Heeg
Gouden Boaijum 10, 8621 CV Heeg, NederlandHeeg

Gouden boaijum 10
8621 CV Heeg

Boek nu

Utrecht
3454 PJ Utrecht, Nederland

Utrecht

Strijkviertel

3454 PJ, Utrecht

Boek nu

FAQ