img height=“1” width=“1" src=“https://www.facebook.com/tr?id=1949072585216340&ev=PageView &noscript=1”/
Flying Fish logo

Efoil les in Amsterdam

Flying Fish Nieuwe meer

Onze eFoil school is gevestigd in Amsterdam aan De Nieuwe Meer. Door een samenwerking met Restaurant Het Bosch hebben wij een unieke locatie kunnen bemachtigen. De Nieuwe Meer bevindt zich ten zuidwesten van Amsterdam en het is makkelijk te bereiken met de auto en de fiets. Als je aankomt op onze locatie kun je gebruik maken van de kleedkamers om je klaar te maken voor je eFoil les. Daarna beginnen we op de pier met de uitleg en geeft de instructeur wat tips. Als de uitleg klaar is kan je in het water je eerste meters gaan maken. Het grote meer is makkelijk te bereiken waar genoeg ruimte is om lekker te oefenen op een eFoil. Na de les is het mogelijk om op de pier nog een drankje te drinken en lekker op te drogen in de zon.

Neem contact op
+31652618713
Jollenpad 10, Amsterdam
Wie zijn wij?
Tijdens zijn reizen in het buitenland ontdekte Titus de beaty van het surfen. Thuis in Amsterdam ontdekte hij dat surfen niet alleen betekende dat je je aan een vak moest wijden, maar ook een manier was om belangrijke levenslessen te leren en door te geven. Al snel wist Titus wat hij wilde: een baan die surfen, op avontuur gaan en contact met mensen combineert. Hoewel het avontuur van het opzetten van een eFoiling-school niet gepland was, was het ook een welkome verrassing. Als manager en hoofdinstructeur van de Flying Fish eFoil School, kijkt Titus er naar uit om jou het water in te krijgen en te beginnen met foilen!
efoil les nieuwe meer
Lessen

1 OP 1

privé les efoilen

Privé eFoil les (1 uur)

€150,-

2 PERSONEN

efoil Flying fish les

eFoil les 2 pers + 1 board

€75,- p.p

Extra board: + €100,- in totaal

 

3+ PERSONEN

efoil les 3 personen

eFoil les 3 pers + 1 board

€50,- p.p

Extra board: + €100,- in totaal

 

GROEPEN: 6+ PERS.

Bedrijfsuitje efoilen

eFoil les met een groep

Prijs op aanvraag

 

Wat is een eFoil?

Ervaar het surfen op een Efoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen.

 

Beleef adembenemende momenten terwijl u over het water glijdt. Voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor recreatie, eFoiling heeft de toekomst van de moderne watersport geherdefinieerd.

Aangedreven door een robuust aandrijfsysteem, geeft de Waydoo Flyer ONE je de ultieme waterbeleving. U kunt altijd en overal rijden op oceanen, meren en rivieren.

Waydoo Flyer eFoil

Efoilen is de nieuwste hype voor iedereen die er ooit van droomde om boven water te vliegen. Flying Fish is toegewijd aan innovatie in zowel technologie als prestaties. Rijd naar een ongelooflijke ervaring en ontdek het gevoel van vliegen!