img height=“1” width=“1" src=“https://www.facebook.com/tr?id=1949072585216340&ev=PageView &noscript=1”/
Flying Fish logo

Efoil les in Loosdrecht

Flying Fish school Loosdrecht

Welkom in Oud- Loosdrecht. Het meest centrale watersportdorp van Nederland. Hier kan je alles wat met watersport te maken heeft, beoefenen en nu dus ook E-foilen.

We hebben een leuke en mooie plek gevonden om het jou te leren. 

We ontvangen je graag op ons gezellige terrein waar we vanaf de steiger lesgeven. Als je voor of na de les iets wilt eten of drinken zijn er meerdere opties in het centrum van Oud-Loosdrecht.

Na kennismaking kan je je in de kleedruimte omkleden. (Voor de koudere dagen hebben we wetsuits welke je voor € 5 kan huren) Als iedereen er klaar voor is beginnen we met instructies over veiligheid, de materialen en de technieken. Als alles duidelijk is starten we vanaf de steiger.

Stapje voor stapje gaan we je alles leren en proberen we je zo optimaal mogelijk te instrueren voor dé ultieme ervaring. De meeste mensen lukt het om binnen één les te staan op een E-foil. Wat we je sowieso garanderen is veel plezier. Staan op een elektrisch surfboard wat ook nog kan vliegen? Dat geeft echt een enorme kick! 

Ons ervaren team bestaat een aantal enthousiastelingen waarvoor geen uitdaging te groot is. Wij kijken er naar uit om ook jou te laten vliegen. En vergeet niet, het draait niet om het gelijk goed kunnen maar om de fun. Mocht je vragen of verzoeken hebben, bel of mail gerust. In overleg is er veel mogelijk.  

Met uitstek 1 van de mooiste locaties om te (leren) E-foilen. Ga je met ons mee?

We ontvangen je graag op het gezellige terrein van Hoora. Hier is ruime gelegenheid om te parkeren en alle gewenste faciliteiten zijn aanwezig. Helemaal rechtsachter in de haven ligt onze mooie reddingssloep. Loop er gerust zelf heen. Mocht je hem niet zien liggen dan mag je natuurlijk om raadt vragen bij de receptie.

 

Tot Snel!

Neem contact op

+31629007654

Oud loosdrechtsedijk 256m

1231 NJ, Loosdrecht

efoil les loosdrecht
efoil les loosdrecht

Lessen

1 OP 1

prive les efoilen

Privé eFoil les (1 uur)

€150,-

2 PERSONEN

efoil Flying fish press

eFoil les 2 pers + 1 board

€75,- p.p

Extra board huren? Standaard + €100,- indien beschikbaar

 

3+ PERSONEN

efoil les

eFoil les 3 pers + 1 board

€50,- p.p

Extra board huren? Standaard + €100,- indien beschikbaar

 

GROEPEN: 6+ PERS.

Bedrijfsuitje efoilen

eFoil les met een groep

Prijs op aanvraag

 

Wat is een eFoil?

Ervaar het surfen op een Efoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen.

 

Beleef adembenemende momenten terwijl u over het water glijdt. Voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor recreatie, eFoiling heeft de toekomst van de moderne watersport geherdefinieerd.

Aangedreven door een robuust aandrijfsysteem, geeft de Waydoo Flyer ONE je de ultieme waterbeleving. U kunt altijd en overal rijden op oceanen, meren en rivieren.

Waydoo Flyer eFoil

Efoilen is de nieuwste hype voor iedereen die er ooit van droomde om boven water te vliegen. Flying Fish is toegewijd aan innovatie in zowel technologie als prestaties. Rijd naar een ongelooflijke ervaring en ontdek het gevoel van vliegen!