Flying Fish logo

Efoil les in Loosdrecht

Flying Fish school Loosdrecht

Welkom in Oud- Loosdrecht. Het meest centrale watersportdorp van Nederland. Hier kan je alles wat met watersport te maken heeft, beoefenen en nu dus ook E-foilen.

We hebben een leuke en mooie plek gevonden om het jou te leren. 

We ontvangen je graag op ons gezellige terrein waar we vanaf de steiger lesgeven. Als je voor of na de les iets wilt eten of drinken zijn er meerdere opties in het centrum van Oud-Loosdrecht.

Na kennismaking kan je je in de kleedruimte omkleden. (Voor de koudere dagen hebben we wetsuits welke je voor € 5 kan huren) Als iedereen er klaar voor is beginnen we met instructies over veiligheid, de materialen en de technieken. Als alles duidelijk is starten we vanaf de steiger.

Stapje voor stapje gaan we je alles leren en proberen we je zo optimaal mogelijk te instrueren voor dé ultieme ervaring. De meeste mensen lukt het om binnen één les te staan op een E-foil. Wat we je sowieso garanderen is veel plezier. Staan op een elektrisch surfboard wat ook nog kan vliegen? Dat geeft echt een enorme kick! 

Ons ervaren team bestaat een aantal enthousiastelingen waarvoor geen uitdaging te groot is. Wij kijken er naar uit om ook jou te laten vliegen. En vergeet niet, het draait niet om het gelijk goed kunnen maar om de fun. Mocht je vragen of verzoeken hebben, bel of mail gerust. In overleg is er veel mogelijk.  

Met uitstek 1 van de mooiste locaties om te (leren) E-foilen. Ga je met ons mee?

We ontvangen je graag op het gezellige terrein van Hoora. Hier is ruime gelegenheid om te parkeren en alle gewenste faciliteiten zijn aanwezig. Helemaal rechtsachter in de haven ligt onze mooie reddingssloep. Loop er gerust zelf heen. Mocht je hem niet zien liggen dan mag je natuurlijk om raadt vragen bij de receptie.

 

Tot Snel!

Neem contact op

+31629007654

Oud loosdrechtsedijk 256m

1231 NJ, Loosdrecht

Lessen

1 OP 1

Privé eFoil les

€150,-

2 PERSONEN

efoil Flying fish press

eFoil les met instructor + 2 eFoils

€90,- p.p

3+ PERSONEN

eFoil les + 2 eFoils

€70,- p.p

CADEAUKAART

eFoil les voor een vriend

€150,- p.p

1 OP 1

Privé eFoil les

€150,-

2 PERSONEN

eFoil les met instructor + 2 eFoils

€90,- p.p

3+ PERSONEN

eFoil les + 2 eFoils

€70,- p.p

CADEAUKAART

eFoil les voor een vriend

€150,- p.p

Wat is een eFoil?

Ervaar het surfen op een Efoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen.

 

Beleef adembenemende momenten terwijl u over het water glijdt. Voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor recreatie, eFoiling heeft de toekomst van de moderne watersport geherdefinieerd.

Aangedreven door een robuust aandrijfsysteem, geeft de Waydoo Flyer ONE je de ultieme waterbeleving. U kunt altijd en overal rijden op oceanen, meren en rivieren.

Waydoo Flyer eFoil

Efoilen is de nieuwste hype voor iedereen die er ooit van droomde om boven water te vliegen. Flying Fish is toegewijd aan innovatie in zowel technologie als prestaties. Rijd naar een ongelooflijke ervaring en ontdek het gevoel van vliegen!

eFoil lessen locaties

Om je vanaf je eerste sessie de beste eFoil-ervaring te geven, werkt Flying Fish samen met watersportcentra in heel Europa om eFoil-lessen aan te bieden. In Nederland hebben we verschillende locaties Nieuwe Meer, Ijburg, Groningen enz.

Title Address Description
Nieuwe Meer
Nieuwe Meer, Amsterdam, Nederland

Amsterdam, de Nieuwe Meer

Tjotterspad 26
1081 KD Amsterdam

Boek nu

De Bloemert
De Bloemert, 9475 TG Midlaren, Nederland

Midlaren (Drenthe), de Bloemert

de Bloemert 1
19475TG, Midlaren

Boek nu

Geestmerambacht
Geestmerambacht (beheerkantoor), Klaregroetweg 1, 1723 PW Noord-Scharwoude, NederlandAlkmaar,  Geestmerambacht

De Zes Geerzen (Parkeerplaats)
1831GD Koedijk Alkmaar

Boek nu

Loosdrecht
1231 Loosdrecht, Nederland

Loosdrecht

Oud loosdrechtsedijk 256m

1231 NJ, Loosdrecht

Boek nu

Ijburg
IJburg, 1087 JB Amsterdam, Nederland

Amsterdam, Ijburg

Wim Noordhoekkade 648
1087NJ Amsterdam IJburg

Efoil Amsterdam Ijburg

Boek nu

Heeg
Gouden Boaijum 10, 8621 CV Heeg, NederlandHeeg

Gouden boaijum 10
8621 CV Heeg

Boek nu

Utrecht
3454 PJ Utrecht, Nederland

Utrecht

Strijkviertel

3454 PJ, Utrecht

Boek nu

FAQ