img height=“1” width=“1" src=“https://www.facebook.com/tr?id=1949072585216340&ev=PageView &noscript=1”/
Flying Fish logo

Flying Fish IJburg

Flying Fish school IJburg

Begin 2021 is Efoil-Amsterdam begonnen met lessen op Amsterdam IJburg. Rondom de eilanden van IJburg is veel water en zijn prachtige tochten te maken. De lessen vinden plaats van een eigen drijvende steiger waar we de lessen vanaf starten. Hier vind de uitleg plaats en kun u tussentijds even zitten en uitrusten. De locatie is redelijk beschut en je hebt er weinig last van wind. We hebben hier ook een snelle sloep liggen om eventueel op andere locaties te kunnen gaan efoilen. Wij nemen alle tijd voor u om de eerste meters op een efoil te maken.

Neem contact op

+31628560385

Wim Noordhoekkade 648, Amsterdam

Wie zijn wij?

Ik ben Jan Cramer. Vanaf jongs af aan te vinden op het water. Eerst met klein zeilbootje en surfplank, later met catamaran en kitesurfen. Na een lange tijd in de media en reclame te hebben gewerkt ben ik 8 jaar geleden een rederij begonnen in Amsterdam met sloepen en salonboten. Aangezien we veel groepen en watersporters als klant hebben en ik het liefst op het water ben leek het efoilen mij een leuke uitbreiding op de andere activiteiten. Naast mij zijn er schippers werkzaam die ook lessen geven in het efoilen.

Kortom, u bent bij ons in goede handen.

efoil les ijburg

Lessen

1 OP 1

prive les efoilen

Privé eFoil les (1 uur)

€150,-

2 PERSONEN

efoil Flying fish press

eFoil les 2 pers + 1 board

€75,- p.p

Extra board huren? Standaard €100,- indien beschikbaar

 

3+ PERSONEN

efoil les

eFoil les 3 pers + 1 board

€50,- p.p

Extra board huren? Standaard €100,- indien beschikbaar

 

GROEPEN: 6+ PERS.

Bedrijfsuitje efoilen

eFoil les met een groep

Prijs op aanvraag

 

Wat is een eFoil?

Ervaar het surfen op een Efoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen.

 

Beleef adembenemende momenten terwijl u over het water glijdt. Voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor recreatie, eFoiling heeft de toekomst van de moderne watersport geherdefinieerd.

Aangedreven door een robuust aandrijfsysteem, geeft de Waydoo Flyer ONE je de ultieme waterbeleving. U kunt altijd en overal rijden op oceanen, meren en rivieren.

Waydoo Flyer eFoil

Efoilen is de nieuwste hype voor iedereen die er ooit van droomde om boven water te vliegen. Flying Fish is toegewijd aan innovatie in zowel technologie als prestaties. Rijd naar een ongelooflijke ervaring en ontdek het gevoel van vliegen!

FAQ