Flying Fish Hydrofoil Board

Elektrisch Hydrofoil Board

 

Ervaar surfen op een HydroFoil Board zonder wind of golven. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen.

 

Beleef adembenemende momenten terwijl u over het water glijdt. Voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor recreatie, eFoiling heeft de toekomst van de moderne watersport geherdefinieerd.

Aangedreven door een robuust aandrijfsysteem, geeft de Waydoo Flyer ONE je de ultieme waterbeleving. U kunt altijd en overal rijden op oceanen, meren en rivieren.

Waydoo Flyer eFoil

Efoilen is de nieuwste hype voor iedereen die er ooit van droomde om boven water te vliegen. Flying Fish is toegewijd aan innovatie in zowel technologie als prestaties. Rijd naar een ongelooflijke ervaring en ontdek het gevoel van vliegen!

Elektrische Hydrofoil Board lessen

Flying Fish biedt verschillende soorten lessen aan. Bij Flying Fish bieden wij de mogelijkheid om een privé eFoil les te volgen, dit kan 1 op 1 of samen met een vriend(in). Wij bieden ook groepslessen en andere ervaringen aan, afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden en mogelijkheden voor maximaal plezier!

Leren surfen op een gewone surfplank vergt jaren van oefening en zelfs dan blijft de sport super moeilijk en wispelturig en zijn de ritten kort. Op een eFoil kun je echter eindeloos doorgaan – of tenminste zo lang als je batterij meegaat.

Iedereen kan eFoilen! eFoilen lijkt veel moeilijker dan het is. De ervaring leert dat bijna iedereen binnen een half uur kan opstaan. Dit betekent jong, oud, groot, klein, surfervaring en geen surfervaring! Samen met onze instructeurs zorgen we ervoor dat de lessen veilig zijn en dat het een onvergetelijke ervaring wordt.

Hydrofoil Board at sunset

Waar kan je eFoilen?

Bij Flying Fish kan je als individu, maar ook als bedrijfsuitje of groepsuitje, terecht bij een van de scholen in Nederland om te  leren efoilen. Elke locatie heeft een verschillend aanbod van activiteiten die naast het efoilen worden aangeboden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (fiets-)suppen, kanoen, varen, BBQ-en, borrelen en nog veel meer. Mocht je nog andere wensen hebben (bijvoorbeeld het efoilen op locatie) dan kan er altijd meegedacht worden.