Van 31-10-2023 t/m 31-03-2024 zijn we gesloten. We zijn wel beschikbaar per mail! Tot volgend jaar!

Flyingfish logo wit

The Hydroflyer

DE VOLGENDE GENERATIE E-FOILS IS HIER!

De juiste e-foil voor iedereen!

De Hydroflyer™ is het liefdeskind van een hoverboard, een surfplank en een jetski. Het biedt het beste van al deze apparaten en meer, en maakt gebruik van de geavanceerdste technologie in de geschiedenis van watervoertuigen.

“Voelt aan als een kruising tussen snowboarden in diep poeder en vliegen zonder enige weerstand. Geen stoten of schokken, gewoon puur glijden.”‍

 

 

hydroflyer
hydroflyer

De Hydroflyer biedt meerdere snelheidsinstellingen waarmee je met een gecontroleerde of hoge snelheid kunt foilen, aan jou de keuze! De Hydroflyer™ heeft de beste veiligheidsvoorzieningen in zijn klasse. Hierdoor kunnen zowel professionals als beginners genieten van deze revolutionaire e-foil.

Iedereen kan meedoen aan het eFoilen met The Hydroflyer™.

De Nieuwste eFoil Technologie 

1. COMFORT OP DE EERSTE PLAATS

De handgrepen zijn ergonomisch ontworpen, terwijl het dek zorgt voor een snellere responstijd. De naar voren gerichte positie vermindert vermoeidheid van de benen bij gebruik van de HydroFlyer™ e-foil tijdens lange sessies.

2. DE MEEST BETROUWBARE EFOIL OP DE MARKT

Het unieke ontwerp van de plank snijdt door de golven en vermindert de water- en luchtbelasting. Deze functies zorgen voor moeiteloos opstijgen en veilig landen. Het geavanceerde ontwerp minimaliseert schommeling, waardoor het eenvoudig is om te balanceren en zo vallen te verminderen.

3. DE VLEUGEL & DE MAST

Onze eFoil heeft een zachte vleugel en mast met rubberen randen die Unifoil’s gepatenteerde Cloud Tech™ bevat. De HydroFlyer™ heeft een ongelooflijke goede schokabsorptie die elke andere carbon vleugel verslaat. De rijder en uitrusting zijn dus goed beschermd tegen zware schade. 

4. STABILITEIT

Balanceren op de HydroFlyer™ is eenvoudig met het afneembare stuur. Deze helpt bij het minimaliseren van ‘wipeouts’ en het verminderen van de leercurve voor nieuwe rijders.

Ervaring is dus niet nodig!

5. GRONDIG GETEST

De HydroFlyer™ e-foil is grondig getest door het beste Hydrofoil bedrijf – Unifoil. Het ontwerp van de vleugels helpt de luchtdruk aanzienlijk te verminderen en vermindert de belasting van de batterij. De HydroFlyer™ zal niet te snel zonder batterij komen te zitten, zelfs niet bij hoge snelheden en lange ritten. 

hydroflyer

DE TECHNISCHE SPECIFICATIES IN EEN OOGOPSLAG

hydroflyer

29  –  35 kg 
Totaal gewicht 

hydroflyer

120 Min 
Batterij leven

icon

40 Km 
Bereik

HydroFlyer tech specs
hydroflyer

55 km/h
Top Snelheid

hydroflyer

3 Hours
Oplaad tijd

hydroflyer

100% Elektrisch 

Motor

EEN NIEUW SOORT UNIEK

HydroFlyer efoil
Dus hoe werkt de HydroFlyer™?

De HydroFlyer™ is een geweldige keuze omdat het een milieuvriendelijke manier is om het gevoel van vliegen over het water te ervaren.

De e-foil is 100% elektrisch. Er is geen brandstof nodig, er zijn geen dampen en er ontstaat helemaal geen vervuiling. De e-foil heeft een lithium batterij die de stille motor aandrijft. Het apparaat kan worden opgeladen in elk standaard stopcontact en er is minimaal onderhoud nodig.

De HydroFlyer™ wordt bestuurd via een Bluetooth-controller die aan het stuur van de e-foil is bevestigd. De magie van de HydroFlyer™ die uit het water wordt getild, gebeurt zodra de rijder een snelheid van ongeveer 3-4 knopen haalt.

Dit is wat de gebruiker het gevoel van vliegen geeft!

hydroflyer

Laten we samen vervuiling tegengaan! De HydroFlyer™ gaat verder dan conventionele watervoertuigen en biedt een milieuvriendelijke oplossing.

hydroflyer

We willen ons steentje bijdragen om de vaarwegen schoon te houden. Onze HydroFlyer™’ heeft een lithiumionbatterij die emissievrij en buitengewoon stil is.

hydroflyer

De HydroFlyer™ is het uniekste soort watervoertuig op de markt. Geen kielzog, dampen, vervuiling of lawaai.

HET ULTIEME GROENE WATERVOERTUIG

Je kunt nu beginnen met het configureren van je HydroFlyer™ foil! Ervaar het gevoel van vliegen over het water op deze buitengewone e-foil.

KIES JE HYDROFLYER

De perfecte balans tussen snelheid, spanning, gebruiksgemak en veiligheid.

HYDROFLYER

Cruiser

HYDROFLYER
Cloud Inflatable
hydroflyer
Surf Pro