Van 31-10-2023 t/m 31-03-2024 zijn we gesloten. We zijn wel beschikbaar per mail! Tot volgend jaar!

E foil strekken

Hoe ik verliefd werd op mijn e Foil

Wie had gedacht dat ik als surfer de sport van het eFoilen eigenlijk heel leuk zou vinden? Ik zeker niet. Maar het gevoel om boven water te vliegen op een elektrische hydrofoil board is werkelijk verbazingwekkend. En het is super makkelijk te leren!

E Foil business

Het begon allemaal toen mijn nu zakenpartner Jochem me vroeg of ik hem wilde helpen bij het opzetten van zijn efoilbedrijf. Hij ging efoils kopen en had een partner nodig. Ik had ondernemerservaring, heb zo’n beetje mijn hele werkzame leven in de verkoop gezeten en houd tenslotte van surfen en foilen. Een match made in heaven? Zeker weten!

eFoil

Eerste keer op een e Foil

De eerste keer dat ik een Flying Fish e Foil uitprobeerde was op de HISWA watersportbeurs in Amsterdam waar ik een demonstratie moest geven aan het publiek. Ik had het echter nog nooit eerder geprobeerd, dus ik moet toegeven dat ik een beetje nerveus was. Maar zodra ik in het water en op het board was en het gas intrapte, was ik aan het surfen!

Eindeloos surfen

Leren surfen op een gewone surfplank vergt jaren van oefening en zelfs dan blijft de sport super moeilijk en wispelturig en zijn de ritjes kort. Op een e Foil kun je echter eindeloos doorgaan – of in ieder geval zo lang als je batterij meegaat ???? en het gevoel is vergelijkbaar met snowboarden door de diepste poedersneeuw – of met… vliegen. Het is echt het beste gevoel in de wereld. Nadat ik het de eerste keer had gevoeld, wilde ik alleen maar meer en meer. En toen werd ik verliefd op deze prachtige nieuwe sport van eFoiling ????

Ervaar het surfen op een Efoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen. Beleef adembenemende momenten terwijl u over het water glijdt. Voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor recreatie, eFoiling heeft de toekomst van de moderne watersport geherdefinieerd.

Aangedreven door een robuust aandrijfsysteem, geeft de Waydoo Flyer ONE je de ultieme waterbeleving. U kunt altijd en overal rijden op oceanen, meren en rivieren.

 

Martijn van Hoek

Martijn van Hoek

Partner @ Flying Fish & eFoil Enthusiast

Check de Waydoo Flyer ONE