Leren efoilen is een leuke sportieve activiteit om te doen. De Nederlandse wateren zijn er perfect voor. Wat zijn de beste plekken om te eFoilen in Nederland? Lees vooral verder!

Wat is efoilen?
Allereerst, wat is efoilen? Efoilen is surfen zonder dat je golven of wind nodig hebt. De innovatieve vin – een hydrofoil – en de elektrische motor onder het board zorgen ervoor dat je uit het water getild wordt. Hierdoor vlieg je over het water. Surfen op een eFoil is voor iedereen binnen een uur te leren en het gevoel van vliegen is onbeschrijfelijk!

Maar wat is nou de mooiste plek om te leren eFoilen in Nederland? Er zijn veel meren in Nederland waar het mogelijk is om te eFoilen. De beste 6 plekken zijn verspreid over het land.

Efoil les Amsterdam Nieuwe Meer
Een toplocatie om te efoilen in Amsterdam is de Nieuwe Meer. Dit meer is groot en een bijkomend voordeel is dat het makkelijk te bereiken is met de auto, fiets en ov. Er zijn kleedkamers om je om te kleden en klaar te maken voor jouw efoil les. Flying Fish eFoils heeft goede instructeurs om jou snel te laten vliegen. Er is veel ruimte om te oefenen met efoilen. Na de efoil les is er de mogelijkheid om een welverdiend hapje te eten en een borrel te drinken in het restaurant Het Bosch. Al met al een top locatie voor een geslaagde dag! Klik voor meer info hier.

Efoil les Amsterdam IJburg
In de buurt van de Nieuwe Meer ligt IJburg. De efoil lessen starten vanaf een drijvende steiger, waardoor je gelijk het vakantiegevoel te pakken hebt. Het voordeel van deze locatie is dat de efoil plek een beetje beschut ligt en je dus weinig last hebt van de wind. Bovendien is er een snelle sloep aanwezig om naar een ander deel van het water te gaan om te efoilen. Veel mogelijkheden dus! Klik voor meer info hier.

Efoil les Loosdrecht
Een locatie die in dit rijtje niet kan ontbreken is natuurlijk Loosdrecht! Het is een echte watersport plek met zeilen, surfen, varen en ook efoilen. Er hangt dus zeker een gezellige sfeer. Het efoil team is ervaren en enthousiast en doet er alles aan om jou het efoilen snel te leren. Een mooie plek dus om een lesje efoilen te boeken. Klik voor meer info hier

Efoil les Heeg
Woon je in het Noorden of ben je een weekendje weg in Friesland? Dan is een les efoilen in Heeg ideaal. Er heerst hier gelijk een vakantiegevoel met veel watersporters aan het bruisende Heegermeer. Leer efoilen van ervaren instructeurs en ervaar het gevoel van vliegen. Klik voor meer info hier.

Boek je les snel op onze site en hopelijk zien we je snel op het water!