Efoilen België: de meeste Belgen zouden geen enkel benul hebben waar je over bezig bent als je het hebt over efoilen, maar de populariteit begint sterk te groeien over heel het land.

Sociale media staan vol met leuke efoiling video’s en de Belgen willen er ook aan mee doen.

Waar kan je eFoilen in België?

Om eerlijk te zijn, bijna nergens? Er zijn momenteel weinig efoiling opportuniteiten in België, maar zoveel coole plekken om iets te doen. Daar moet verandering in komen.

Waar zou eFoilen moeten kunnen in België?

Oostende

Oostende is 1 van de bekendste surfspots in België. Er is een groot aantal coole spots om het water in te gaan en is toegankelijk voor mensen van bijna elk niveau. Er zijn enkele spots met ‘consistent Beach break’, dus zeker eentje om aan te raden.

Knokke-Heist

De enige spot waar efoiling nu al mogelijk is in België.  Knokke-Heist is bekend onder surfers en zeker beginners. Het water is hier wat kalmer dan op ander plekken in België en zou kunnen dienen als een leuke plek om kennis te maken met je efoil.

Wanneer kunnen we echt beginnen eFoilen in België ?

Wij bij Flying Fish Foils zijn daar druk mee bezig! We zoeken naar leuke opportuniteiten om efoils de intrede te geven in België die ze verdienen. Onze scholen in Nederland zijn alvast een denderend succes en interesse in de efoil is nog nooit zo groot geweest als nu.

Hopelijk zien we je binnenkort op onze Waydoo Flyer One of de nieuwe Hydroflyer in België.

efoilen nieuwe meer