img height=“1” width=“1" src=“https://www.facebook.com/tr?id=1949072585216340&ev=PageView &noscript=1”/

Het meest originele (groeps)uitje van dit moment

eFoilen is de watersportsensatie van het moment. Flying Fish eFoils biedt verschillende soorten lessen aan voor zowel privélessen tot groepen van 15 personen. Eenvoudig te leren voor jong & oud. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat is eFoilen?

Ervaar het surfen op een eFoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen.

Beleef adembenemende momenten terwijl u over het water glijdt. Voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor recreatie, eFoilen heeft de toekomst van de moderne watersport geherdefinieerd.

Aangedreven door een robuust aandrijfsysteem, geeft de Waydoo Flyer ONE je de ultieme waterbeleving. Je kunt altijd en overal rijden op oceanen, meren en rivieren.

IDEAAL VOOR GROEPSUITJES TOT 15 PERSONEN

Ben je op zoek naar een origineel en sportief bedrijfsuitje, team building activiteit, vrijgezellenfeest, familiedag of dagje weg met jouw vereniging? eFoilen leent zich perfect voor een actieve en ontspannen tijd op het water.

Kleinere groep of alleen? eFoilen is al mogelijk vanaf één persoon. Daarnaast aan jou de keuze of je een board wil delen met een vriend, of hem liever het gehele uur voor jezelf houdt.

Hoe ziet een les eruit?

Voorbereiding

Jullie melden je ten minste een kwartier van tevoren op de afgesproken locatie. Wij zorgen voor een wetsuit die je warm houdt en bescherming. We leren je in 10 minuten de fijne kneepjes van het eFoilen.

Het water op

Na de uitleg gaan we direct het water op, met de uitleg van onze instructeurs zorgen we ervoor dat je binnen het uur over het water vliegt.

Afloop

Na afloop heb je de mogelijkheid om je om te kleden op locatie. Extra volgers op instagram nodig? Wij filmen wel!

Eindelijk een keer wat anders dan de standaard uitjes. Goede begeleiding en erg makkelijk om te starten. Het lijkt moeilijker dan het is!

Milan Bertens, 2022

efoilen

Flying Fish Tilburg is gevestigd aan het Blauwe Meer.

Baan achter de Plakken 1, 5175 NP Loon op Zand

Flying Fish Tilburg

Baan achter de Plakken 1, 5175 NP Loon op Zand

BOEK DIRECT ONLINE

Bekijk direct onze beschikbaarheid in onze boekingsplanner. Hier heb je de mogelijkheid om jouw e-foil les of clinic direct vast te leggen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via [email protected]