Flying Fish logo

Efoil les in Nijmegen

Flying Fish school Nijmegen

De Flying Fish school in Nijmegen is gelegen in het prachtige natuurgebied van de Mookerplas en de Mookerheide. Kom naar Marina Mookerplas voor een unieke ervaring op en in het water, dit kan al vanaf 1 april en loopt het hele zomerseizoen door tot 1 november. We hebben wetsuits ter beschikking dus ook in het voor- en naseizoen geweldig om te eFoilen!

Kom je met vrienden, familie, collega’s of wil je privé les? We hebben drie eFoilboards (per eFoil board maximaal 3 personen) ter beschikking.

Je kunt je bij ons gemakkelijk een hele dag, ochtend of middag vermaken met diverse activiteiten zowel in, op of rond het water. Wil je een combi maken voor een leuk uitje dan hebben we ook SUPS, E-choppers, Luxe sloepen en Kajaks te huur om samen te combineren. Voor een uitje op maat, eventueel ter plekke aangevuld met lunch, diner of koffie met gebak met uitzicht op de Mookerplas, stuur dan een mailtje met je wensen en we maken er een geweldig programma van!

De les

Het is voor iedereen leuk om een les te volgen. Als je aankomt zoek je een helm, impact vest uit en bij kouder weer kun je een wetsuit aantrekken. Natuurlijk hebben we een omkleedtent staan, zodat je je rustig en privé kunt omkleden.

Op de walkant krijg je vervolgens uitleg van onze instructeur over het gebruik van het materiaal en hoe je eFoilen het beste kunt leren. Je begint in het water op je buik te cruisen op het eFoil board met de afstandsbediening in je hand om een gevoel te krijgen. Als je dat onder de knie hebt gaan we kijken of het je lukt om te staan op je eFoil board. Ook als dit al uitdagend genoeg is voor je,  dan is het al superleuk om zo over te water te glijden. Sta je stabiel en heb je de plank goed onder controle, dan kun je ook proberen om boven het water uit te komen om echt te eFoilen, je bevindt je dan niet in het water, maar je staat …ongelooflijk maar waar…  boven het water!

Op de Mookerplas net onder Nijmegen heb je genoeg ruimte om in het heldere water te oefenen op een eFoil, dus kom naar Marina Mookerplas voor de ultieme, unieke beleving!

Waarom eFoilen?

Efoilen is een nieuwe vorm van watersport die niet afhankelijk is van weersomstandigheden, geluidloos en milieubewust is. De eFoil wordt aangedreven door een geluidloze elektromotor en een oplaadbare batterij. Je bedient het board middels een draagbare draadloze afstandsbediening in je hand. Het is leuk om met een paar vrienden, met het gezin of in je eentje te eFoilen. Het is echt ook een activiteit waar je zeker veel plezier mee kunt beleven en super geschikt is als het gaat om bedrijfsuitjes, familiedagen, vriendenweekend of andere gezellige samenkomsten.

Is er iemand die liever niet eFoilen wil, geen probleem. We kunnen een combi maken met SUPS, Kajaks -E choppers of luxe sloepen zodat iedereen samen plezier kan hebben.

Efoilen is makkelijk te leren, maar het is wel erg belangrijk om de eerste paar keer instructies te krijgen en te leren hoe de apparatuur werkt. Het vermogen om het board te beheersen geeft deze sport een geheel unieke beleving! En het is een nieuwe toegankelijke sport, omdat je het redelijk snel onder de knie kunt krijgen. Of je nu een ervaren surfer bent of niet, na een half uurtje oefenen kan je al staan. Daarna is het een kwestie van gevoel krijgen en de Efoil omhoog krijgen en dan te gáán. En als je het eenmaal te pakken en boven het water opstijgt, verdwijnt het geluid van het board en voelt het echt als vliegen. Je hebt geen wind of golven nodig!

Neem contact op

+31 6 18 90 02 62

Witteweg 23, 6587 AJ Middelaar

efoil les nijmegen
efoil les nijmegen

Lessen

1 OP 1

prive les efoilen

Privé eFoil les (1 uur)

€150,-

2 PERSONEN

efoil Flying fish press

eFoil les 2 pers + 1 board

€75,- p.p

Extra board huren? Standaard €100,- indien beschikbaar

 

3+ PERSONEN

efoil les

eFoil les 3 pers + 1 board

€50,- p.p

Extra board huren? Standaard €100,- indien beschikbaar

 

GROEPEN: 6+ PERS.

Bedrijfsuitje efoilen

eFoil les met een groep

Prijs op aanvraag

 

Wat is een eFoil?

Ervaar het surfen op een Efoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen.

 

Beleef adembenemende momenten terwijl u over het water glijdt. Voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor recreatie, eFoiling heeft de toekomst van de moderne watersport geherdefinieerd.

Aangedreven door een robuust aandrijfsysteem, geeft de Waydoo Flyer ONE je de ultieme waterbeleving. U kunt altijd en overal rijden op oceanen, meren en rivieren.

Waydoo Flyer eFoil

Efoilen is de nieuwste hype voor iedereen die er ooit van droomde om boven water te vliegen. Flying Fish is toegewijd aan innovatie in zowel technologie als prestaties. Rijd naar een ongelooflijke ervaring en ontdek het gevoel van vliegen!