Flyingfish logo wit

Koop een Waydoo eFoil!

TRY BEFOR YOU BUY!

Ben je van plan om een efoil te kopen? Dan ben je bij Flying Fish eFoil School bij het juiste adres. Naast dat we eFoil lessen aanbieden op Waydoo eFoils, zijn wij ook importeur van het merk Waydoo. Als eFoil experts hebben wij het genoegen gehad om veel verschillende merken en typen eFoils te proberen. Om deze reden kunnen wij jou goed adviseren over wat je nodig hebt en/of wat past binnen jouw budget. 

Plan een demo-les in en krijg je lesgeld terug bij aankoop van een Waydoo eFoil

Wij nemen je graag mee het water op om jou te laten ervaren of eFoilen wat voor je is. Ben je verliefd geworden op het eFoilen en wil je er een kopen dan helpen we je graag verder om te onderzoeken welke set-up het beste bij je past. 

een man die geeft uitleg over de eFoil

WAYDOO FLYER ONE

De Waydoo FLYER ONE electric hydrofoil maakt het mogelijk om boven het water te vliegen tegen meer dan 30 km/h. Deze revolutionaire eFoil is verbazingwekkend snel, fluister stil en uitstoot vrij.  De aanpasbare snelheid maakt deze eFoil de ideale partner voor zowel nieuwe als ervaren eFoilers. 

eFoilen is de nieuwste hype voor iedereen die er ooit van droomde om boven water te vliegen.

Beleef onvergetelijke momenten:

Glijd over het water en voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor-recreatie. De eFoil is de toekomst van de watersport. De Waydoo Flyer ONE geeft je de ultieme waterbeleving. U kunt altijd en overal vliegen bovenop oceanen, meren en rivieren.

FLYER ONE photo

Wil je een eFoil kopen?

Flying Fish eFoils is de exclusieve Europese distributeur voor Waydoo eFoils. Wij hebben het afgelopen jaar meer dan 500 klanten Europabreed geholpen met het kopen van een eFoil.

De eFoils van Waydoo zijn de meest toegankelijke ter wereld. Ze zijn ontworpen om bruikbaar te zijn voor zowel beginners als ervaren eFoilers. Het design van de Waydoo FLYER ONE zorgt ervoor dat je al kan vliegen tegen relatief lage snelheden door middel van een lichte board in combinatie met een grote wing.

efoilen nieuwe meer
waydoo flyer one

 

 

Waarom een eFoil van Waydoo?

Watersport harde – watersport artikelen. 

“Waydoo is een dochtermaatschappij van DJI, de grootste drone fabrikant ter wereld. Hierdoor heeft Waydoo een enorme schat aan kennis op het gebied van elektrotechniek. Hun passie voor hydromechanica en watersport maakt dat Waydoo een leider is op het gebied van eFoilen. 

 

 

De Waydoo app

Haal nog meer plezier uit je Waydoo FLYER ONE met de handige partner-applicatie. 

De Waydoo App houdt al je e-Foil prestaties bij op iOS- en Android-toestellen. Je kunt er belangrijke informatie over de status van de batterij en de verbinding bekijken.

 

waydoo app
waydoo flyer one

 

Onze boards & bundels:

THE FLYER ONE SERIES

Maak kennis met de meest toegankelijke eFoils op de markt. Je hebt de keuze tussen het carbon en EPP-model.

Je krijgt de batterij, controller, reistas en meer in een alles-in-één bundel: 

  • 1 EPP board
  • 1 PowerFlight cell battery
  • 1 power assembly unit (25.6″ mast with the propulsion system)
  • 1 Explorer front wing
  • 1 rear wing
  • 1 fast charger
  • 1 Jet ONE hand controller
  • 1 wheeled travel bag
  • 1 tool and accessory kit

 

 

De Wings

Wij bieden twee soorten voorvleugels aan. Ze zijn beiden  nauwkeurig afgesteld om beginners en ervaren eFoilers de perfecte  sessie aan te beiden. De Explorer-vleugel heeft een groter vleugeloppervlak waardoor de vleugelbelasting kleiner is, waardoor je gemakkelijk met een lagere snelheid kunt opstijgen en tegelijkertijd een goede stabiliteit biedt. De Patroller-vleugel heeft een kleiner vleugeloppervlak, waardoor hij ideaal is voor gevorderde rijders die op zoek zijn naar een agressievere rijstijl.

 

 

efoil wings
waydoo flyer pod

 

 

De Flyer Pod

Het optionele accessoire zorgt voor extra stabiliteit voor beginners en jongere eFoilers. Je glijd in een korte tijd gemakkelijk met de Waydoo Flyer ONE.

Een Flyer Pod zorgt voor extra bescherming en veiligheid en maakt het gemakkelijk om in een mum van tijd van beginner naar ervaren eFoiler te gaan.

 

 

 

Buitenboordmotor

Door middel van een buitenboordmotor omvormer kan de Waydoo Flyer ONE worden gebruikt als een elektrische motor voor een kleine boot. De omvormer weegt rond de 5KG en is dus best handing om te vervoeren. 

Je maakt de Waydoo Flyer ONE nog veelzijdiger met dit handige accessoire. 

  

waydoo outboard converter

Ik was heel sceptisch in het begin, maar ik was snel verrast omdat het zo een leuk water voertuig is. Makkelijk om mee te beginnen en een goede work-out 

 

Thomas Dewilde

Een van mijn beste aankopen in de laatste jaren. Waanzinnige ervaring! Dit is echt cool om te doen – een gevoel van vliegen zodra je uit het water kunt komen. Flying Fish maakt het mogelijk om mee te doen aan de eFoil gekte.

Andre Timmers

Ik raad iedereen aan om eFoilen te proberen. Het is levensveranderend en de sport van de toekomst!

 

 

 

Julie Costers

Snelle levering

Bestellingen naar overal in Europa worden binnen 10 werkdagen verzonden.

Klantenservice

Wij staan altijd voor onze klanten. Kijk op onze contactpagina hoe u ons kunt bereiken.

2 jaar Garantie

Mocht er iets ongelukkigs gebeuren met ons product, bieden wij een 2 jaar garantie.

Plan een demo les in!

Plan hier een demo afspraak in om een eFoil te proberen. Koop je een Waydoo dan krijg je je lesgeld terug!