Cadeaukaart eFoil

Leren surfen op een gewone surfplank vergt jaren van oefening en zelfs dan blijft de sport super moeilijk en wispelturig en zijn de ritten kort. Op een eFoil kun je echter eindeloos doorgaan – of tenminste zo lang als je batterij meegaat. Iedereen kan eFoilen! eFoilen lijkt veel moeilijker dan het is. De ervaring leert dat bijna iedereen binnen een half uur kan opstaan. Dit betekent jong, oud, groot, klein, surfervaring en geen surfervaring! Samen met onze instructeurs zorgen we ervoor dat de lessen veilig zijn en dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Het wordt niet beter dan Flying Fish!

efoil cadeau
efoil cadeau

Hoe het werkt

Wil je een super tof cadeau geven aan een vriend, familielid of iemand anders? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een cadeaubon efoilen is perfect voor iemand die ervan houdt om nieuwe dingen uit te proberen. Een cadeaukaart kan je makkelijk kopen door op de knop hieronder te klikken. In het formulier kun je jouw gegevens invullen en aangeven wat voor bedrag op de cadeaukaart gestort moet worden. Na betaling wordt de cadeaukaart naar jou toegestuurd via het aangeleverde email adres! Benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees dan de reviews hieronder!

Reviews

Ik heb een middag Efoilen cadeau gekregen van mijn zoon. Wat een geweldige ervaring was het! Veel makkelijker dan verwacht, ik kon binnen de kortste keren al staan op het board. Een unieke ervaring die ik iedereen aanraad.

Miranda Sluiter

Ik heb een efoil les genomen zonder enige eerdere ervaring met watersport. Gelukkig ging het al snel heel er goed, waardoor ik erg heb genoten van de les. Mijn instructeur was ook echt top en hielp mij heel goed!

Thijn van der Gouw

 

Benieuwd wat jouw cadeau is? Bekijk de video hieronder!

Cadeaukaart bestellen

Vul onderstaande gegevens in om een cadeaukaart te bestellen voor een prive clinic.

(Let op: De cadeaukaart is 1 jaar geldig)