img height=“1” width=“1" src=“https://www.facebook.com/tr?id=1949072585216340&ev=PageView &noscript=1”/
Flying Fish logo

Flying Fish eFoil les

;

Lessen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het volgen van een eFoil les bij Flying Fish eFoils! Alle lessen duren een uur. Jij kan helemaal zelf kiezen hoeveel eFoil boards jij kiest voor het aantal personen met wie je boekt. Zo bepaal jij je eigen prijs. Wil je proeven van het eFoilen en vind je het leuk om naar elkaar te kijken? Deel dan een board met meerdere personen en het scheelt in de prijs. Wil je de volle tijd lekker op je eigen board staan, kies dan allemaal je eigen eFoil. Als je verder gaat in het boekproces kan je kiezen welke variant het beste bij je past. Veel eFoil plezier!

Boek in mei met 20% korting met de code: FFMEI20

1 OP 1

privé efoil les

Privé eFoil les (1 uur)

€150,-

2 PERSONEN

efoil les twee personen

eFoil les 2 pers + 1 board

€75,- p.p

Extra board huren? Standaard €100,- indien beschikbaar.

3+ PERSONEN

efoil les 3 personen

eFoil les 3 pers + 1 board

€50,- p.p

Extra board huren? Standaard €100,- indien beschikbaar.

GROEPEN: 6+ PERS.

Bedrijfsuitje efoileneFoil les met een groep
Prijs op aanvraag
fiets sup

Fiets Sup huren?

Ben je op zoek naar een ontspannen middag op het water met een originele activiteit? Wij verhuren ook de fiets sups van Red Shark Bikes. Deze is simpel in gebruik en te zetten in meerdere posities, zodat iedereen een comfortabele rit kan hebben. 

Boek het met vrienden, collega’s of familie!

 

Wil je een eFoil kopen?

Flying Fish eFoils is de exclusieve Europese distributeur van Waydoo eFoils. Wij hebben het afgelopen jaar meer dan 500 klanten in Europa geholpen met het kopen van een eFoil.

De eFoils van Waydoo zijn de meest toegankelijke ter wereld. Ze zijn ontworpen om bruikbaar te zijn voor zowel beginners als ervaren eFoilers. Het design van de Waydoo Flyer ONE zorgt ervoor dat je al kan vliegen tegen relatief lage snelheden door middel van een licht board in combinatie met een grote wing.

 

efoil kopen
FAQ
locaties scholen
eFoil les locaties in Nederland

Om je vanaf je eerste sessie de beste eFoil-ervaring te geven, werkt Flying Fish samen met watersportcentra in heel Europa om eFoil-lessen aan te bieden. In Nederland hebben we op verschillende locaties een efoil school:

Reviews eFoil les

Review van Juvat Westendorp

Waanzinnige ervaring! Dit is echt cool om te doen – een gevoel van vliegen zodra je uit het water kunt komen. Titus geeft precies de juiste instructies, zodat in principe iedereen (ongeacht je niveau) de middag van zijn leven heeft ;). Zeker een aanrader!

Michelle Wolters

Efoilen is iets wat iedereen die surft, skateboardt, skiet, snowboardt, waterskiet of wakeboardt een keer gedaan moet hebben. Het gevoel over water te drijven zonder de golven te voelen is uniek. Misschien komt poedersneeuw in de buurt, maar dan in je zwembroek. Een echte aanrader en geweldige jongens daar bij Flying Fish! Bedankt!

Rolf van Anholt

In het begin was ik een beetje sceptisch, want hoe leuk is surfen eigenlijk als je geen golven nodig hebt. Nou, heel leuk! Je kunt vrij snel op de been blijven, zodat je de rest van de tijd kunt gebruiken om een echte e-foil pro te worden. En met Titus en Jochem is het een fluitje van een cent! Een echte aanrader 🙂

Andrea Schol

Hoe ziet een eFoil les eruit?

Een les ziet er als volgt uit:
0-15 minuten: Uitleg aan de wal over het materiaal, de technieken en de mogelijke gevaren en hoe die te vermijden.
15-25 minuten: Liggen op de eFoil, varen naar het meer en wennen aan het board.
25-55 minuten: Uitleg in het water over opstaan, overeind blijven, snelheid maken en draaien. En natuurlijk genieten van het eFoilen zelf!
55-60 minuten: Terug naar de Flying Fish school voor een drankje!

efoil les nieuwe meer

Wat is eFoilen?

Ervaar het surfen op een eFoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen. Dit elektrisch aangedreven surfboard geeft je het magische gevoel van vliegen over het water. Maar wat is het precies? Een eFoil is een elektrisch surfboard die door een innovatieve vin, een zogenaamde foil, uit het water komt. Hierdoor vlieg je als het ware over het water.

Efoilen is toegankelijk voor iedereen, je hebt geen wind of golven nodig, iedereen kan het leren binnen een uur en het gevoel van vliegen is magisch!

Flying Fish is de eerste eFoil school in Nederland. eFoiling is de watersportsensatie van het moment.

Flying Fish biedt verschillende soorten lessen aan. Bij Flying Fish bieden wij de mogelijkheid om een privé eFoil les te volgen, dit kan 1 op 1 of samen met een vriend(in). Wij bieden ook groepslessen en andere ervaringen aan, afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden en mogelijkheden voor maximaal plezier! Leren surfen op een gewone surfplank vergt jaren van oefening en zelfs dan blijft de sport super moeilijk en wispelturig en zijn de ritten kort. Op een eFoil kun je echter eindeloos doorgaan – of tenminste zo lang als je batterij meegaat. Iedereen kan eFoilen! eFoilen lijkt veel moeilijker dan het is. De ervaring leert dat bijna iedereen binnen een half uur kan opstaan. Dit betekent jong, oud, groot, klein, surfervaring en geen surfervaring! Samen met onze instructeurs zorgen we ervoor dat de lessen veilig zijn en dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Het wordt niet beter dan Flying Fish!

Flying Fish logo

Toegankelijk voor iedereen

Flying Fish logo

Iedereen kan het binnen een uur

Flying Fish logo

Je hebt geen wind of golven nodig

Flying Fish logo

Het gevoel van vliegen is magisch

efoilen nieuwe meer
Wat is Flying Fish eFoils?


Flying Fish eFoils is de eerste eFoil school in Nederland én het grootste eFoil platform van Europa. Inmiddels zijn wij gegroeid met 6 scholen door heel Nederland. Flying Fish eFoils biedt groepslessen, privélessen, bedrijfsuitjes en meer. Veiligheid, plezier en leren staan voorop. Hier vindt je meer over ons.

Jochem Koning

Jochem Koning

General Manager & Verkoop

[email protected] | +31 6 39 89 62 04

Titus Vriend

Titus Vriend

Co-Founder eFoil Schools

[email protected] | +31 6 52 61 87 13

Tanne Tauw

Tanne Tauw

New Business Development & Groepsuitjes

[email protected] | +31 6 33 71 81 95

Heb je vragen?

12 + 12 =

wat is efoilen
Blog: Boek jouw les!
Of je nou een ervaren surfer bent of nog nooit op een board gestaan hebt maakt geen verschil. Een eFoil les is voor iedereen toegankelijk en voor iedereen leuk. eFoilen is een nieuwe, zeer snel groeiende vorm van surfen…

eFoil kopen?

 

Ervaar het surfen op een Efoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen.

 

Beleef adembenemende momenten terwijl u over het water glijdt. Voel de sensatie van het vliegen. Een van de snelst groeiende trends in outdoor recreatie, eFoiling heeft de toekomst van de moderne watersport geherdefinieerd.

Aangedreven door een robuust aandrijfsysteem, geeft de Waydoo Flyer ONE je de ultieme waterbeleving. U kunt altijd en overal rijden op oceanen, meren en rivieren.

Waydoo Flyer eFoil

Flying Fish eFoils is Europees distributeur voor Waydoo eFoils. Wij hebben het afgelopen jaar meer dan 500 klanten Europabreed geholpen met het kopen van een eFoil. Waydoo eFoils zijn de meeste toegankelijke eFoils ter wereld. Naast een aantrekkelijke prijs zijn ze heel geschikt voor beginners. Een grote wing plus een licht board maakt dat je met lage snelheden al kan vliegen.