Flying Fish logo

Flying Fish Groepsuitje

;

Onze arrangementen voor een groepsuitje

Flying Fish eFoils biedt verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijke dag voor grote groepen tijdens een groepsuitje, bedrijfsuitje, teambuilding activiteit, vrijgezellenfeestje, familiefeest, etc. Je kunt kiezen uit verschillende groepsactiviteiten: leren eFoilen en/of eSuppen, een teambuilding workshop volgen, vergaderen aan het water, sloepvaren en/of de dag afsluiten met een heerlijke borrel en BBQ. Zelf nog andere ideeën? Neem dan contact met ons op en stellen we een aantrekkelijk programma samen voor een groepsuitje. Klik op de onderdelen voor meer informatie.

Efoilen

Fiets Sup

Workshop

BBQ

Bootje varen

Kies je eFoil school in Nederland

Om je vanaf je eerste sessie de beste eFoil-ervaring te geven, werkt Flying Fish samen met watersportcentra in heel Europa om eFoil-lessen aan te bieden.

In Nederland hebben we op deze locaties een eFoil school:

locaties scholen

Wat is eFoilen?

Ervaar het surfen op een eFoil zonder dat je golven of wind nodig hebt. Een board met een hydrofoil en elektrische motor maakt het mogelijk om overal te surfen. Dit elektrisch aangedreven surfboard geeft je het magische gevoel van vliegen over het water. Maar wat is het precies? Een eFoil is een elektrisch surfboard die door een innovatieve vin, een zogenaamde foil, uit het water komt. Hierdoor vlieg je als het ware over het water.

Efoilen is toegankelijk voor iedereen, je hebt geen wind of golven nodig, iedereen kan het leren binnen een uur en het gevoel van vliegen is magisch! Perfect voor een groepsuitje.

Reviews groepsuitje

Review Juvat Westendorp

Waanzinnige ervaring! Dit is echt cool om te doen – een gevoel van vliegen zodra je uit het water kunt komen. Titus geeft precies de juiste instructies, zodat in principe iedereen (ongeacht je niveau) de middag van zijn leven heeft ;). Oprecht een top ervaring!

Willem Baesjou, Swapfiets

Super bedankt team Flying Fish! Hebben met elkaar echt een top middag gehad. Wat een gaaf gevoel dat vliegen over het water. Daarna op een heerlijke ruime boot door Amsterdam gevaren en ons daar afgezet!

Daan Frits, amC

Good job all around!

Deloitte

Deze bedrijven gingen je voor tijdens hun bedrijfsuitje
bedrijfsuitje
bedrijfsuitje
bedrijfsuitje
ey logo
bedrijfsuitje
deloitte logo
Vraag uw offerte aan!

Offerteaanvraag

Wat is Flying Fish eFoils?

Flying Fish eFoils is de eerste eFoil school in Nederland én het grootste eFoil platform van Europa. Inmiddels zijn wij gegroeid met 6 scholen door heel Nederland. Flying Fish eFoils biedt groepsuitjes, privélessen, bedrijfsuitjes en meer. Veiligheid, plezier en leren staan voorop. Hier vindt je meer over ons.
Jochem Koning

Jochem Koning

General Manager & Verkoop

 | +31 6 39 89 62 04
Titus Vriend

Titus Vriend

Co-Founder eFoil Scholen

 | +31 6 52 61 87 13
Tanne Tauw

Tanne Tauw

New Business Development & Groepsuitjes

 | +31 6 33 71 81 95
Wil je een eFoil kopen?
Flying Fish eFoils is de exclusieve Europese distributeur van Waydoo eFoils. Wij hebben het afgelopen jaar meer dan 500 klanten in Europa geholpen met het kopen van een eFoil.

De eFoils van Waydoo zijn de meest toegankelijke ter wereld. Ze zijn ontworpen om bruikbaar te zijn voor zowel beginners als ervaren eFoilers. Het design van de Waydoo Flyer ONE zorgt ervoor dat je al kan vliegen tegen relatief lage snelheden door middel van een licht board in combinatie met een grote wing.

efoil kopen
efoil les
eFoil les
Toch liever tijdens een privéles eFoilen in plaats van een groepsuitje? Flying Fish eFoils biedt verschillende soorten lessen aan. Bij Flying Fish eFoils bieden wij de mogelijkheid om een privé eFoil les te volgen, dit kan 1 op 1 of samen met een vriend(in).